Práca na zmluvu v silnej automobilke (operátor výroby). Pri Trnave, ubytovanie zabezpečené. Možnosť týždenného vyplácania záloh.

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

- komplexné zaškolenie na pracovnú pozíciu, vystavenie certifikátu, - skrutkovanie s pneumatickým skrutkovačom, montáž tesnení, osádzanie rôznych komponentov, - práca na 3 zmeny (7,5 hod. ranná/poobedná/nočná), dobrovoľné nadčasy, nariadené nadčasy vopred ohlásené

Benefity a ďalšie výhody:

Preplatenie cestovného lístka na pohovor. Komplexné zaučenie na pracovnú pozíciu. Poskytnutie záloh 100 EUR týždenne pre ľahší začiatok. Motivačné finančné ohodnotenie (697 € základný plat, 65€ individuálna, 35€ kolektívna a výkonnostná prémia, 60 - 120€ príplatky za prácu v noci), mzdové zvýhodnenie pri práci nadčas, 13-ty plat + rôzne príležitostné odmeny počas roka. Prvý mesiac ubytovania hradí zamestnávateľ, na druhý je príspevok 30 EUR. Cena ubytovne od 3. mesiaca je 90 EUR. Stravovanie: Hlavné jedlo a polievka na každej zmene. Zamestnanec dopláca len 40 až 90 centov (podľa výberu jedla), pitný režim je zabezpečený celoročne na každej prevádzke. Istota stabilného zamestnania v TOP spoločnosti, možnosť kariérneho rastu. Odmena za odporučenie známeho (50 EUR za jeho nástup + 350 priebežne za zotrvanie v pracovnom pomere podľa nároku). Možnosť získať príspevok za zlepšujúci návrh napr.: za zjednodušenie práce, ušetrenie času, odbúranie/zníženie rizika, odhalenie skrytej poruchy a iné (8-300 EUR za každý "zlepšovák").

Informácie pre uchádzača:

Zaujala vás táto ponuka, ale nespĺňate podmienky prijatia? Každý piaty úspešný uchádzač sa o pracovnej ponuke dozvie od svojho známeho. Je to jednoduché - využite možnosť "preposlať ponuku známemu" a pomôžte mu zamestnať sa.

Všeobecne požadované znalosti:

- možnosť vycestovať do Trnavy a bývať na ubytovni, - ochota pracovať v stoji a v 3-zmennej prevádzke (ranná,poobedná,nočná), - fyzická zdatnosť a dobrý zdravotný stav,

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno