Call centrum - Interná Infolinka

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

V rámci nášho interného callcentra v Devínskej Novej Vsi vytvárame pre našich zákazníkov úplne novú službu infolinky. Ak si človekom, ktorý rád poradí, pomôže alebo informuje zákazníkov, si presne ten koho hľadáme.

Benefity a ďalšie výhody:

* Pracovný pomer na dobu neurčitú s nástupnu mzdou od 750€, po 4. mesiacoch zvýšenie mzdy na 850€ * Vstupné zaškolenie, možnosť bezplatného elektronického vzdelávania a možnosť profesijného i osobného rastu * Až 5 dní voľna nad rámec zákona * Zlatú metro kartu na nákup a k tomu počas roka nielen kredit 432 € ale naviac aj 5%-tný spätný bonus za každý Váš nákup * Stravovanie vo firemnej reštaurácii, obedové menu už od 0,90€ * Príspevok pri narodení dieťaťa vo výške 100€ * Príspevok za doporučenie nového kolelgu vo výške 150€ * Príspevok pri Vašej svadbe vo výške 100€ * Za pracovné výročie Vám podľa odpracovaných rokov garantujeme odmenu vo výške 200€, 400€, 600€ a 800€ * Za Vašu pomoc, darovanie krvi, Vás odmeníme čiastkou do 165€ * V rámci kultúry a zábavy organizujeme Vianočné večierky, Deň detí, Mikuláš, Teambuilding... * Individuálne bonusy, ale všetko ti prezradíme na stertnutí...

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu prosím zašlite motivačný list spolu so životopisom v slovenskom jazyku, kde pripojíte nasledovný súhlas: Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v spoločnosti METRO Cash&Carry SR s.r.o. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 122/2013 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas je daný na dobu neurčitú a podľa § 28 ods. 3 cit. zákona je ho možné kedykoľvek písomne odvolať.

Všeobecne požadované znalosti:

* SŠ vzdelanie s maturitou, veľmi radi privítame aj absolventov bez praxe * Veľmi dobré komunikačné schopnosti * Orientácia na zákazníka a na výsledok svojej práce * K administratívnej činnosti potrebuješ dobrú znalosť PC (Office – Excel, Outlook...) * Samostatnosť, Flexibilita, Zodpovednosť, Vytrvalosť! * Spoľahlivosť, schopnosť pracovať systematicky a plnenie stanovených termínov * Prax z komerčného call centra alebo tele marketingu – výhodou Všetko čo nevieš ťa naučíme!

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou