Manažér výroby (Production/Operations)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    4000 EUR
    Základný mesačný príjem pracovníka v tejto pozícii začína na úrovni 4.000,--Eur. Reálny dosiahnutý príjem môže byť vyšší, v závislosti od dosiahnutého vzdelania, doterajšej praxe a skúseností. Súčasťou odmeňovania sú aj ročné odmeny.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 1.6.2018

Informácie o pracovnom mieste

Naším klientom je renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou výroby na Slovensku (pôsobí v oblasti "non-automotive production").
Je súčasťou globálnej skupiny, ktorá je svetovým lídrom vo svojej oblasti. Spoločnosť si je vedomá toho, že kvalitní a motivovaní manažéri a experti na správnych pozíciách sú základom jej úspechu. Aj preto hľadá - s cieľom posilniť svoju rastovú fázu - nového, skúseného manažéra na pozíciu
Manažér výroby (Production/Operations)
Žilinský kraj
Pracovná náplň:
Ako výrobný riaditeľ budete zodpovedať za komplexné riadenie výrobného procesu v spoločnosti s viac ako 200 zamestnancami.
Budete reportovať priamo riaditeľovi spoločnosti a samozrejme budete úzko spolupracovať aj s predstaviteľmi materskej spoločnosti v zahraničí. Ako súčasť najužšieho manažérskeho tímu budete intenzívne spolupracovať aj s ostatnými útvarmi (riadenie kvality, financie, HR, supply chain...).

Benefity a ďalšie výhody:

Záujemcom o túto pracovnú pozíciu ponúkame skvelú príležitosť na dlhodobé pôsobenie v renomovanej medzinárodnej výrobnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou.
Vybratý uchádzač začne svoje pôsobenie intenzívnym zaškolením v medzinárodných štruktúrach spoločnosti v zahraničí. Možnosti ďalšieho odborného rastu budú zabezpečené počas celého pôsobenia v spoločnosti.
Okrem dlhodobej perspektívy a možností rastu (v dohľadnej budúcnosti aj prípadné prevzatie pozície Plant Manager) vám ponúkame zaujímavú prácu v tíme rastúcej spoločnosti, so zodpovedajúcim ohodnotením a benefitmi.

Informácie pre uchádzača:

Zaujali sme Vás?
Ak sa o túto pozíciu chcete uchádzať, pošlite nám prosím vaše podklady (CV v anglickom jazyku a motivačný list, prípadne aj fotografiu a referencie) spolu s indikáciou očakávaného príjmu a termínom možného nástupu emailom na adresu "pliesovsky @ isg.sk". Uveďte pritom prosím značku pozície PM5.2.
Všetkým uchádzačom samozrejme garantujeme zachovanie maximálnej diskrétnosti.

Všeobecne požadované znalosti:

Očakávame, že o túto pozíciu sa budú uchádzať záujemcovia s ukončeným vysokoškolským vzdelaním technického smeru a rozsiahlou skúsenosťou v oblasti riadenia výroby, ideálne v medzinárodnej spoločnosti.

Nevyhnutnými požiadavkami sú aj vynikajúce organizačné a riadiace schopnosti, koncepčné, strategické myslenie, schopnosť predvídavo, efektívne a rozhodne reagovať na rôzne situácie vo výrobe, jasná, presvedčivá komunikácia s podriadenými útvarmi a manažmentom, silná prozákaznícka orientácia, pozitívny prístup k riešeniu prípadných problémov.
S ohľadom na úzku spoluprácu s medzinárodnými tímami je dôležitou požiadavkou aj dobrá znalosť anglického jazyka.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (pokročilý - C1)
  • Vodičský preukaz:
    B