Obchodný vedúci / Reprezentant

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Náplňou práce obchodného vedúceho bude prvých 8 mesiacov prevažne zaškolenie spojené so zapracovaním. Počas tohto obdobia bude mať uchádzač prideleného osobného coacha, ktorý ho bude sprevádzať všetkými pracovnými činnosťami. Vďaka prideleniu osobného coacha nie je potrebná prax uchádzača.

Po uplynutí tejto doby bude uchádzač prácu vykonávať samostatne. Po 8 mesiacoch pribudne práca na viacerých projektoch. Spolu so svojim coachom sa bude uchádzač zúčastňovať na výberových konaniach nových spolupracovníkov a na ich zapracovaní. V tomto období sa otvárajú kariérne možnosti spojené so zvýšením príjmu, ktoré sú firmou garantované.

Náplňou práce reprezentanta bude prvé 3 mesiace zaškolenie a oboznámenie sa s filozofiou spoločnosti. Počas tohto obdobia bude mať uchádzač prideleného osobného coacha, ktorý ho bude naučí všetky pracovné činnosti, ako napríklad spracovanie zložiek, vytváranie plánov, prezentovanie projektov našim zákazníkom, práca s interným portálom a databázou spoločnosti. Ani pri tejto pozícii nie je potrebná prax uchádzača.

Benefity a ďalšie výhody:

Pre našich spolupracovníkov máme vytvorený zaujímavý benefitný program. Spoluprácou s našou spoločnosťou uchádzač získava vzdelávanie a osobnostný rozvoj. Ponúkame taktiež zaškolenie v praktickej časti práve vďaka pridelenému osobnému coachovi. Jedným z najväčších benefitov je flexibilná pracovná doba, vďaka ktorej môže človek skĺbiť prácu a aj súkromie. Okrem už spomenutých benefitov má po nástupe uchádzač k dispozícii aj možnosť kariérneho postupu, ktorý je garantovaný. Ďalej môže využiť benefity ako firemný telefón, autokoncept a dovolenky organizované spoločnosťou. V neposlednom rade je to mladý kolektív, ktorý je základným prvkom pre správne pracovné prostredie.

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu nám zašlite svoj životopis spolu s fotografiou. Následne vás budeme kontaktovať s termínom pracovného pohovoru.

Všeobecne požadované znalosti:

Uchádzač musí mať príjemné vystupovanie a dobrý imidž. Komunikatívnosť je taktiež jedným z rozhodujúcich predpokladov. Keďže bude uchádzač prechádzať zaškolením, ochota učiť sa a práca na svojom rozvoji je nutnosť. Zaujímavý je pre nás človek, ktorý pri práci využíva efektivitu a orientuje sa na výsledky.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno