Kuchár/ka alebo Chef de partie v hotelovej kuchyni Park Inn by Radisson Danube Bratislava

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Príprava studených a teplých pokrmov - a la carte, menu, bufetov
- Pripravuje, vhodne dochucuje a prezentuje všetky jedlá podľa objednávok hostí a v súlade so štandardmi a špecifikáciami jedálneho lístka
- Pripravuje omáčky, polievky a teplé predjedlá, kontroluje uskladňovanie a správnu dobu spotreby potravín podľa platných hygienických predpisov a zodpovedá za prezentáciu podávaných jedál
- Dodržiava štandardy pre kvalitu potravín, prípravu, receptúru a prezentáciu v súlade so štandardmi
- Uisťuje sa, že objednané zásoby pre vlastné pracovisko sú dostatočné
- Zodpovedá za správnosť uschovania nepoužitých potravín v súlade s hygienickými predpismi

Osobnostné predpoklady a zručnosti
- chuť a ochota pracovať
- zodpovednosť, ústretovosť
- precíznosť
- zmysel pre poriadok a čistotu
- pracovné nasadenie
- časová flexibilita
- tímová spolupráca
- znalosť HACCP
- platný zdravotný preukaz

Benefity a ďalšie výhody:

Vášniví kolegovia
• Podporujúci manažéri
• 40 hodínovy pracovny týžden, 8 hodín denne
• Bezplatné stravovanie v kantíne a bezplatné využívanie telocvičňe
• Dlhodobé pracovné vyhliadky a možnosti rozvoja v rámci hotela Carlson Rezidor Hotel Group
• Rodinné a priateľské personálne sadzby pre pobyty a reštaurácie v našich sesterských hoteloch po celom svete

Ak dokažete urobiť náš hotel leskly, hlaste sa teraz!

Informácie pre uchádzača:

Dajte nám o sebe vedieť čím skôr!

Všeobecne požadované znalosti:

Vzdelanie v odbore - gastronómia, Počet rokov praxe: 3

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou