Picker / Príprava tovaru na rozvoz

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre našu prevádzku vo Zvolene hľadáme nových kolegov na pozíciu Picker / Príprava tovaru na rozvoz. Vašou hlavnou pracovnou náplňou bude príprava/vychystávanie tovaru pre zákazníkov a to na základe ich objednávok. V rámci adaptačného programu Vás pripravíme na všetky budúce úlohy, preto nie je potrebná predchádzajúca prax. Poskytneme Vám dôkladné zapracovanie, pri ktorom Vás individuálne povedie skúsený kolega. Práca je možná aj na skrátený úväzok a nočné zmeny. U nás máte priestor rásť!

Benefity a ďalšie výhody:

V prípade Vášho záujmu volajte personálne oddelenie spoločnosti +421 45 52 10 141, prípadne zašlite Váš životopis v slovenskom jazyku, kde pripojíte nasledovný súhlas:

Všeobecne požadované znalosti:

Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v spoločnosti METRO Cash&Carry SR s.r.o. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 122/2013 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas je daný na dobu neurčitú je možné ho kedykoľvek písomne odvolať.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity