Príprava tovaru na rozvoz - Picker

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Pre našu prevádzku v Ivanke pri Dunaji hľadáme nových kolegov na pozíciu Picker - Príprava tovaru na rozvoz. Vašou hlavnou pracovnou náplňou bude príprava/vychystávanie tovaru pre zákazníkov a to na základe ich objednávok. V rámci adaptačného programu Vás pripravíme na všetky budúce úlohy, preto nie je potrebná predchádzajúca prax. Poskytneme Vám dôkladné zapracovanie, pri ktorom Vás individuálne povedie skúsený kolega. Práca je možná aj na skrátený úväzok. Práca na obedné a nočné zmeny. U nás máte priestor rásť!

Benefity a ďalšie výhody:

V prípade Vášho záujmu volajte personálne oddelenie spoločnosti + 421 2 40 250 341, prípadne zašlite Váš životopis v slovenskom jazyku, kde pripojíte nasledovný súhlas:

Všeobecne požadované znalosti:

V zmysle zákona č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES o ochrane osobných údajov dobrovoľne súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v rozsahu – meno, priezvisko, adresa trvalého bydliska, životopis, motivačný list, fotografia pre spoločnosť METRO Cash & Carry SR s.r.o., Senecká cesta 1881, 900 28 Ivanka pri Dunaji uvedených v životopise a motivačnom liste a iných prílohách súvisiacich s hľadaním práce, ktoré som poskytol/poskytla vyššie uvedenej spoločnosti, prostredníctvom internetových stránok, v rámci počítačovej siete, za účelom uchádzania sa o pracovnú pozíciu. Súhlas je možné kedykoľvek písomne odvolať, inak zanikne najneskôr po uplynutí 2 rokov odo dňa jeho udelenia, alebo v deň oznámenia/potvrdenia o ich skartovaní.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity