Konštruktér strojov

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Od samotného začiatku sa budete podieľať na tvorbe originálnych, špecifických strojov a zariadení, ktoré sú určené pre rôzne odvetvia podľa požiadaviek klienta. Najprv budete zodpovedať za konkrétne spracovanie konštrukčného návrhu, dokumentácie strojnej časti zariadení, vykonávať prípadné zmeny v dokumentácií a na koniec máte možnosť sa zúčastňovať samotnej montáže a oživovania strojov v priestoroch spoločnosti a tak si dohliadnuť, či Váš návrh "ide podľa plánu". Počas toho všetkého budete mať na starosti nasledujúce úlohy:

- pri spracovaní dokumentácie dodržiavať platné STN normy, všeobecne platné smernice pre konštrukciu strojov a zariadení 
- pri konštrukcii zariadení využívať moderné konštrukčné prvky pre stavbu strojov z dostupných katalógov a tiež v maximálnej miere využívať sortiment materiálu, ktorý je k dispozícií na sklade
- počas výroby riešiť s kooperantom výroby prípadné nedostatky vyplývajúce z chýb v dokumentácii
- pripravovať podklady strojnej časti pre sprievodnú technickú dokumentáciu odovzdanú so zariadením
- zúčastňovať sa montáže zariadení a skúšok u objednávateľa zariadenia
- vykonávať služobné cesty za účelom získania poznatkov k riešeným zariadeniam a ponukám.

Hľadáme uchádzačov s technickým cítením, ktorí sú ako doma v technických výkresoch a dokumentáciach, majú vyštudovanú strojnícku fakultu a už nejakú tú pracovnú skúsenosť. Nezáleží na tom či ste Junior alebo Senior, príležitosť majú všetci a na základe Vašich skúseností sa bude odvíjať aj platové ohodnotenie. Nemusia sa však báť reagovať ani absolventi, ktorí cítia, že sú vhodnými uchádzačmi na túto pozíciu.

Benefity a ďalšie výhody:

Náš klient je v prípade potreby otvorený všetkým možnostiam príspevkov či benefitov ako sú napríklad príspevky na ubytovanie alebo dopravu; okrem toho poskytuje nasledovné benefity:
- 13. plat
- možnosť sebarealizácie
- návrh originálnych, jedinečných strojov
- podieľanie sa na konštrukcii strojov od samotného začiaku až po koniec, je teda na Vás ako bude samotný stroj vyzerať
- možnosť zúčastňovania sa montáže strojov priamo v priestoroch spoločnosti

Informácie pre uchádzača:

Zaslaním Vášho životopisu dávate súčasne spoločnosti PROPLUSCO, spol. s.r.o., súhlas so spracovaním, správou a archiváciou Vašich osobných údajov uvedených v životopise v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. „O ochrane osobných údajov“, pre účely evidencie uchádzačov a pre účely ďalšieho spracovania.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské I. stupňa (bakalárske)
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
  • Vodičský preukaz:
    B