Odborný správca operačných systémov a sietí, oddelenie správy centrálnych systémov

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Odborný referent správy operačných systémov a sietí je zamestnanec s vyššou kvalifikáciou, ktorý nastavuje parametre operačných systémov počítačov a počítačových sietí za účelom zabezpečenia funkčnosti a bezpečnosti prevádzkovania počítačových systémov. Implementovanie všeobecných (firemných) programov do určitého systémového prostredia, navrhovanie postupu a technických prostriedkov pre zálohovanie dát, vykonávanie systémových zásahov v počítačových sieťach a zmien ich konfigurácie, s využitím stanovených technologických postupov vytváranie počítačových procedúr a prevádzkových programov, stanovovanie technologických postupov a noriem na ochranu dát pred zneužitím s vymedzením antivírovej ochrany, vyhodnocovanie funkčnosti a nastavení operačných systémov počítačov, výstavba, administrácia a zabezpečovanie prevádzky sietí LAN a vytváranie užívateľských aplikácií pre tieto siete a pre jednotlivé pracovné stanice, zabezpečovanie správnych a efektívnych činností základného programového vybavenia, zabezpečovanie správy serverov počítačových sietí a pod.

Informácie pre uchádzača:

Váš životopis spolu s motivačným listom starostlivo posúdime. Vzhľadom na veľký záujem zo strany uchádzačov bohužiaľ nie je možné kontaktovať každého kandidáta osobne. Kontaktovať budeme len uchádzačov, ktorí spĺňajú požadované kritériá a budú pozvaní na výberové konanie. Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
samostatnosť, flexibilita, schopnosti prijať zodpovednosť, odolnosť voči senzorickej záťaži, organizačné zručnosti

Požadovaná odborná prax:
2 roky

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
znalosť operačných systémov Microsoft Windows Server, Red Hat Enterprise Linux, databázového prostredia Oracle, pokročilejšie využívanie výpočtovej techniky

Úroveň znalosti cudzieho jazyka:
pokročilé ovládanie

Administratívne zručnosti:
písomný prejav, slovný prejav, schopnosť vyjadrovania

Vodičské oprávnenie:
vodičský preukaz sk. B

Špeciálne zručnosti:
nevyžaduje sa

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa