Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:od 1.4.2018
Informácie o pracovnom mieste
- riadiť a kontrolovať činnosť výrobných a odbytových stredísk a skladov,
- zabezpečovať chod reštauračnej prevádzky hotela,
- zodpovedať za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a štandardov obsluhy,
- riadiť školenia a odbornú prípravu podriadených zamestnancov,
- prijímať objednávky, organizovať prípravu, realizáciu a zúčtovanie akcií organizovaných v hoteli,
- riadiť a kontrolovať zamestnancov stravovacej prevádzky a dodržiavať a kontrolovať HACCP,
- podieľať sa na inováciách a zvyšovaní kvality poskytovaných služieb.
- podieľať sa aktívne na organizovaní a vedení spoločenských udalostí
- pripravovať cenové ponuky pre klientov
- kalkulácie jedál a nápojov, objednávanie tovaru, inventúra, skladové hospodárstvo
- podieľať sa na tvorení menu lístkov,
- pravidelne reportovať, tvoriť pracovný rozvrh,
- zodpovedať za vysokú úroveň interného a externého zákaznického servisu,
- zodpovedať za prípravu plánov, stanovovanie cieľov a vyhodnocovanie reportov
Benefity a ďalšie výhody:
- zamestnanecká strava
- zamestnanecké ubytovanie
- zľava na hotelové služby
- práca v mladom kolektíve
Všeobecne požadované znalosti:
- minimálne 2 roky praxe
- komunikatívnosť
- zodpovednosť
- flexibilita
- samostatnosť
- kreativita
- empatia
- pro zákaznícka orientácia
- zvládanie stresových situácii
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:vyššie odborné vzdelanie
-
Jazykové znalosti:Anglický jazyk (mierne pokročilý - B1)
-
Vodičský preukaz:B
Iné znalosti:
Fakturácia, Hospodárska korešpondencia, Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft PowerPoint, Skladové hospodárstvo