Food and beverage manager v 4* hoteli

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

- riadiť a kontrolovať činnosť výrobných a odbytových stredísk a skladov,
- zabezpečovať chod reštauračnej prevádzky hotela,
- zodpovedať za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a štandardov obsluhy,
- riadiť školenia a odbornú prípravu podriadených zamestnancov,
- prijímať objednávky, organizovať prípravu, realizáciu a zúčtovanie akcií organizovaných v hoteli,
- riadiť a kontrolovať zamestnancov stravovacej prevádzky a dodržiavať a kontrolovať HACCP,
- podieľať sa na inováciách a zvyšovaní kvality poskytovaných služieb.
- podieľať sa aktívne na organizovaní a vedení spoločenských udalostí
- pripravovať cenové ponuky pre klientov
- kalkulácie jedál a nápojov, objednávanie tovaru, inventúra, skladové hospodárstvo
- podieľať sa na tvorení menu lístkov,
- pravidelne reportovať, tvoriť pracovný rozvrh,
- zodpovedať za vysokú úroveň interného a externého zákaznického servisu,
- zodpovedať za prípravu plánov, stanovovanie cieľov a vyhodnocovanie reportov

Benefity a ďalšie výhody:

- zamestnanecká strava
- zamestnanecké ubytovanie
- zľava na hotelové služby
- práca v mladom kolektíve

Všeobecne požadované znalosti:

- minimálne 2 roky praxe
- komunikatívnosť
- zodpovednosť
- flexibilita
- samostatnosť
- kreativita
- empatia
- pro zákaznícka orientácia
- zvládanie stresových situácii

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vyššie odborné vzdelanie
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (mierne pokročilý - B1)
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

Fakturácia, Hospodárska korešpondencia, Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft PowerPoint, Skladové hospodárstvo