Mzdový účtovník

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Strojnícka 5, Prešov
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1000 - 1040 EUR
    Mzda bude dohodnutá na pracovnom pohovore v závislosti od odpracovanej doby na uvedenej pozícii.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Komplexné vedenie mzdovej agendy (mzdové listy, výplatné listiny, výplatné pásky a ostatná dokumentácia), príprava podkladov pre spracovanie miezd, kontrola dochádzky zamestnancov, evidencia práceneschopnosti,spracovanie a zúčtovanie miezd a odvodov do sociálnej poisťovne, zdravotných poisťovní a dane z príjmu zo závislej činnosti, komunikácia so sociálnou poisťovňou a zdravotnými poisťovňami - prihlášky a odhlášky na povinné poistenie, výkazy, vykonávanie ročného zúčtovania dane z príjmov zo závislej činnosti, spracovávanie štatistík, reportov a analýz pre mzdové oddelenie a ostatné oddelenia, pravidelné vzdelávanie sa v oblasti miezd a poistenia a daní pri zmene zákonov a predpisov a firemného softwaru.

Benefity a ďalšie výhody:

Sociálny program spoločnosti (masáže, bowling, bazén, kultúrne a športové podujatia, medzinárodný letecký deň, stravné lístky, vzdelávanie.).
Práca v stabilnej spoločnosti.

Informácie pre uchádzača:

Požadujeme prax min. 3 roky. a práca v programe MK soft výhodou. Nástup ihneď, resp. po vzájomnej dohode. Oznamujeme uchádzačom, že tých, ktorí nebudú spĺňať nami požadované kritériá, nebudeme kontaktovať. Ďakujeme za pochopenie.

Všeobecne požadované znalosti:

Znalosti zákonníka práce, pracovnoprávne predpisy, zákony o sociálnom a zdravotnom poistení, zákon o službách zamestnanosti, daňové zákony.
Organizovanie a plánovanie práce, samostatnosť, kultivovaný slovný prejav, tímová práca, matematická gramotnosť, lojálnosť.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft Word, Mzdové účtovníctvo, Personalistika