Project Manager

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Vaša pracovná náplň bude zahŕňať:

- vedenie realizačného tímu a riadenie projektov IT riešenia a služieb zameraných na správu informácií uložených v dokumentoch, procesoch, digitálnych médiách, sociálnych sieťach, portáloch, či podnikových systémoch
- riadenie zmenových procedúr projektu
- organizácia jednotlivých fáz projektu /návrhy, odsúhlasanie, rozvrhnutie času a termínov na realizáciu, riešenie odchýlok, nápravné riešenia, reportovanie klientovi, odovzdanie výsledného projektu vrátane príslušnej dokumentácie/
- komunikácia so zákazníkmi, partnermi a členmi tímu 
- sledovanie termínov
- reportovanie stavu a dokumentácia riadenia projektu
- aktívna účasť na rozvojových aktivitách spoločnosti 
- spolupráca s obchodným tímom

Podľa detailného popisu pracovnej náplne je zrejmé, že úplný začiatnočník takéto pracovné nasadenie a zodpovednosť  nemusí hneď zvládnuť, preto je vhodnejšie ak ste sa už  stretli s projektovým manažmentom ako takým a je úplne jedno o akú oblasť išlo.

Informácie pre uchádzača:

Zaslaním Vášho životopisu dávate súčasne spoločnosti PROPLUSCO, spol. s.r.o., súhlas so spracovaním, správou a archiváciou Vašich osobných údajov uvedených v životopise v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. „O ochrane osobných údajov“, pre účely evidencie uchádzačov a pre účely ďalšieho spracovania.

Všeobecne požadované znalosti:

Do postupne vznikajúceho pracovného tímu hľadáme komunikatívneho Project Managera, so skvelými organizačnými schopnosťami a aktívnou znalosťou angličtiny, ktorému pojmy ako operatívne riadenie, riadenie rizík, riadenie kvality, oneskorenie plánu nie sú cudzie.

Požadujeme ukončené SŠ alebo VŠ vzdelanie a minimálne 2 roky skúseností v projektovom riadení. Veľkou výhodou je, ak ovládate aj nemecký jazyk a poznáte štandardy projektového riadenia.

O robotu nebudete mať núdzu, nakoľko klient chystá spustenie nového veľkého projektu v rámci Slovenskej republiky. 

Mal by to byť taktiež kolega nie len manager, mal by vedieť poradiť, podporiť, hľadať riešenia a určite by sa mal riadiť heslom, "Čo môžeš urobiť dnes, neodkladaj na zajtra". 

Ochota /nutnosť :)/ zúčastniť sa mesačného vstupného školenia na centrále v Prahe, na náklady spoločnosti samozrejme.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (začiatočník - A2)
  • Vodičský preukaz:
    B