Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Miesto práce:Limbová 5 - Nemocnica akad. L. Dérera
Antolská 11 - Nemocnica sv, Cyrila a Metoda -
Ponúkaný plat (základná mzda):576 EURZobraziť viac
- možnosť priznania osobného príplatku po skončení skúšobnej doby,
- príspevok zo soc. fondu v zmysle kolektívnej zmluvy UNB na stomatologické výkony, detskú rekreáciu, životné jubileá atď.
-
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:dohodou (ASAP)
Informácie o pracovnom mieste
- bežná náplň práce kuchára na Oddelení prevádzky stravovacích zariadení,
- vyrába diétne jedlá podľa diétneho systému (programu) záväzného v zdravotníckom zariadení,
- zodpovedá za dodržiavanie technologických postupov pripravovaných jedál, za dodržiavanie váhových noriem, za akosť a chutnosť, za zdravotnú bezchybnosť pokrmov,
- zodpovedá za správne využitie všetkých surovín a za ich hospodárne využitie pri príprave stravy,
- koordinuje a vydáva stravu na jednotlivé oddelenia podľa ich požiadaviek, tiež obedy pre zamestnancov v zamestnaneckej jedálni,
- a iné.
Benefity a ďalšie výhody:
- možnosť predĺženia pracovného pomeru na dobu neurčitú,
- poskytujeme ubytovanie
Informácie pre uchádzača:
Bližšie informácie o pracovnej pozícii poskytne:
- v Nemocnici akad. L. Dérera p. Mráz na tel. č. 02/5954 2982.
- v Nemocnici sv. Cyrila a Metoda p. Sedlák t.č. 02/6867 2031, 02/6867/3726
Všeobecne požadované znalosti:
- ukončenie vzdelania v odbore kuchár,
- osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (zdravotný, potravinársky preukaz) podľa zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (§ 16 ods. 1).
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
-
Vhodné pre absolventov:Áno