Office manager - fakturant/ka

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Čo robí u nás fakturant:

  • komunikácia s klientmi
  • príprava podkladov pre účtovníctvo, fakturácia, pokladňa
  • evidencia a úhrada odberateľských a dodavateľských faktúr
  • výbery finančnej hotovosti z banky
Čo robí u nás office manager:
  • kompletné zastrešenie zverených administratívnych činností, telefonickej a emailovej komunikácie
  • zodpovednosť za záležitosti podpory vedenia spoločnosti
  • spracovanie prezenčných listín, mesačných uzávierok
Ak spĺňate aspoň tri činnosti je tú veľká šanca pre Vás prísť sa osobne odprezentovať a podeliť sa s nami o Vaše skúsenosti, zručnosti, motiváciu, či presvedčenie, ktoré Vás viedlo k tomu, že ste sa rozhodli poslať nám životopis.


Informácie pre uchádzača:

Zaslaním životopisu dávate súčasne spoločnosti PROPLUSCO, spol. s.r.o., súhlas so spracovaním, správou a archiváciou Vašich osobných údajov uvedených v životopise v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. „O ochrane osobných údajov“, pre účely evidencie uchádzačov a pre účely ďalšieho spracovania.

Všeobecne požadované znalosti:

Hľadáme kolegu alebo kolegyňu, ktorý má záľubu v administratíve či kancelárskej práci, rád pracuje s tabuľkami a má skúsenosti s prácou v oblasti fakturácie. Ak nám viete naviac ponúknuť  všestrannosť, prispôsobivosť a precíznosť v práci, ste vlastníkom vodičškého preukazu skupiny B, ale nemáte ho založený len niekde v skrinke, ale aj reálne jazdíte, potom ste vhodným kandidátom/kandidátkou prinajmenšom na osobné stretnutie a v prípade Vašich silných argumentov, závideniahodného pracovného backroundu a neprekonateľnej motivácie pracovať pre nás aj možno budúci kolega na doplnenie nášho tímu.

Na tejto pozícii sa bude páčiť komunikatívnemu človeku, ktorého prirodzenými vlastnosťami sú pedantnosť, dôslednosť a doťahovanie úloh dokonca.

Tešíme sa na každého, kto si je istý, že spĺňa požadované krítériá a chce nám to prísť aj osobne odprezentovať a pozrieť si tak miesto výkonu práce, budúcich možných kolegov, vypiť dobrú kávičku počas spoločného rozhovoru.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vodičský preukaz:
    B