Gazdinka penziónu...

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Liptovský Ján
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    700 - 1500 EUR
    Hodnotenie Vašej práce bude realizované podľa najnovšieho švedskeho tzv. "Effective family model management system and remuneration in small business." (rodinný model systému riadenia a odmeňovania v menších prevádzkach cestovného ruchu), kde sa všetci zamestnanci priamo podielajú na riadení a sú zainteresovaní na výsledkovej produktivite celého systému! - Čím budete viac zodpovedná, samostatná, všímavá, šikovná a pracovitá osoba tým väčší plat dostanete. Minimálne zarobíte 700 €, ale ak ste časovo nezávislá a dokonca Vás takáto práca bude baviť, isto si prídete na väčší plat.
    Zobraziť viac
  • Termín nástupu do práce:
    od 10.12.2017

Informácie o pracovnom mieste

Vypisujeme konkurz na Gazdinku, ktorá sa bude starať o usporiadanosť a čistotu penziónu, ktorý má 10 izieb. A ak bude priestor a čas, môže pripravovať a podávať raňajky a niekedy aj nenáročné večere.(nie je to podmienka,). Ponuka je na TPP a nie len na sezónu, ako vo väčšine ubytovacích zariadení na Liptove .Ale, je možné sa zamestnať aj na dohodu, - ako brigádnička, pre študentku, alebo dôchodkyňu.

Benefity a ďalšie výhody:

Auto, ubytovanie, strava a hlavne KNOW HOW a marketingovo, systémovo ako aj hospodársko-techn. zabehnutú prevádzku na lukratívnom turistickom mieste.
Prepracovaný system upratovania s najmodernejšími pracovnými prostriedkami.
Spoľahlivé trvalé zamestnanie s pravidelnou mzdou.
....okrem iného, sa naučíte, (ak budete mať záujem) ako sama efektívne a jednoducho spravovať menší hotel alebo penzión, budete ovládať problematiku recepcie, vyučíte sa za čašníčku ale aj šéfkuchárku, gazdinku, chyžnú, a pod. Naučíte sa hospodáriť s Vašim časom aj mimo prac.aktivít!!!
Po zaučení si môžete prenajať alebo spravovať svoj hotel, kde Vás žiadný zamestnanci nebudú môcť ovládať, lebo budete odborník v každej pozícii!

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu nám pošlite krátky motivačný list a životopis, s kontaktom na Vás. Alebo, nám zatelefonujte, rádi Vám odpovieme na prípadné otázky, a môžeme sa hneď dohodnúť na stretnutí.

Všeobecne požadované znalosti:

Zodpovednosť, pracovitosť a šikovnosť stačí na to, aby ste sa po krátkom zaučení uplatnili a v tomto štýlovom butikovom penzióne cítili skvele - ako doma.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B