Office manager, vedúci pobočky, klientský pracovník, asistent/ka

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Lučenec, Detva
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    500 EUR
    Flexibilná pracovná doba, možnosť vykonávať aj popri zamestnaní alebo štúdiu. Záleží nám na spoločnom úspechu a preto nemáme obmedzenia pri finančnom ohodnotení. Máme jasné a otvorené pravidlá a podmienky pre dosiahnutie kariérneho rastu. Otvorený a transparentný odmeňovací systém je pre nás samozrejmosťou.
    Zobraziť viac
  • Termín nástupu do práce:
    od 18.7.2018

Informácie o pracovnom mieste

Vypisovanie zmlúv a tlačív, práca s vnútropodnikovým systémom, telefonická komunikácia s inštitúciami (banky, poisťovne, správcovské spoločnosti, stavebné sporiteľne), komunikácia s klientmi, archivácia dokumentov, po zapracovaní možnosť sprostredkovania služieb.

Benefity a ďalšie výhody:

Našim cieľom je pomôcť vám dosiahnuť finančnú nezávislosť a poskytnúť vám priestor na vlastnú realizáciu a aktívne riadenie svojho osobného aj kariérneho rozvoja.U nás môžete získať podiel na zisku firmy a podiel na kmeňových akciách spoločnosti. Okrem iného sme jediná spoločnosť na trhu, ktorá svojim sprostredkovateľom garantuje dedenie kmeňa klientov. V praxi to predstavuje dlhodobý stabilizačný prvok.

Informácie pre uchádzača:

Vopred ďakujeme uchádzačom o prejavený záujem. Údaje ktoré nám poskytnete spracujeme v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov. Vyhradzujeme si právo kontaktovať len vybraných uchádzačov. V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, prosíme o zasielanie životopisov v elektronickej forme na adresu: milan.zemla1 @ gmail.com a uveďte aj Váš telefonický kontakt a miesto výkonu práce. Ďakujeme za pochopenie.

Všeobecne požadované znalosti:

chuť na sebe pracovať a vzdelávať sa, komunikatívnosť, zodpovednosť, sebadisciplína.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Slovenský jazyk
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Iné znalosti:

Internet (e-mail, www), Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Word