Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáme nového kolegu/kolegyňu, ktorý/á bude zodpovedný/á za analyzovanie požadovaných ukazovateľov zo zameraním na vybrané oblasti a pripravovať požadovaný reporting, úzko spolupracovať s nákupným oddelením, analyzovať dáta podľa individuálnych požiadaviek, kontrolovať správnosť reportovaných dát, spolupracovať s centrálou v CZ.

Benefity a ďalšie výhody:

V prípade, ak Vás naša ponuka zaujala, pošlite nám prosím Váš štruktúrovaný životopis a pripojte k nemu nasledovný súhlas: Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v spoločnosti METRO Cash&Carry SR s.r.o. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 122/2013 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas je poskytnutý na dobu neurčitú a podľa § 28 cit. zákona je ho možné kedykoľvek písomne odvolať.

Všeobecne požadované znalosti:

V prípade, keď budete spĺňať naše požiadavky, budeme Vás kontaktovať s informáciami o ďalšom postupe vo výberovom konaní. Na Vaše reakcie čakáme do 15.11.2017 Pridajte sa k nám! Staňte sa súčasťou nášho tímu METRO Cash & Carry SR s.r.o.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa