Mäsiari - vykosťovači - Fínsko, mzda od 11 - 25 Eur brutto/hod., práca na turnusy

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Helsinki, Turku
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    2500 EUR
    od 11 až 25 Eur brutto/hod.
    Jedná sa o úlokovú mzdu. Pracovníci sú platený na základe spracovaného kg mäsa podľa nasledovnej tabuľky:

    stehno na šunku: 0,108 Eur/kg
    hovädzie na čisto: 0,092 Eur/kg
    bravčové polovice na čisto: 0,087 Eur/kg
    jahňacina: 0,334 Eur/kg

    Mzda je vyplácaná 2 krát mesačne na Fínsky bankový účet zamestnanca.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Pre fínskeho zamestnávateľa hľadáme mäsiarov - vykosťovačov, ktorí majú minimálne 6 mesačné predchádzajúce pracovné skúsenosti s prácou s vykosťovaním na bravčovej a hovädzej rozrábke.
(Pracuje sa na pásovej linke, kde 80% sa vykosťuje hovädzina, 20% bravčovina)

Nepostačujú skúsenosti z domáceho prostredia.

Pracuje sa 8 hodín denne - ranná smena.
Jedná sa o prácu na turnusy (10 týždňov práca, 2 týždne voľno)

Plánované odchody zo Slovenska sú na druhú polovicu septembra 2017.

Benefity a ďalšie výhody:

- nie je potrebná znalosť anglického jazyka, nakoľko u zamestnávateľa máte českého koordinátora

- ochota pracovať dlhodobo na turnusy (10 týždnov práca, 2 týždne voľno)

- ubytovanie zabezpečené zamestnávateľom za poplatok 300 Eur mesačne. Nehradíte žiadne depozity ani poplatok za ubytovanie vopred. Všetko je až strhnuté z výplaty. Pracovníci bývajú v domoch.

- zamestnávateľ vybavuje pracovné/daňové číslo aj zdravotné poistenie vo Fínsku.

- zamestnávateľ zabezpečuje dopravu do práce a späť na ubytovanie.
- zamestnávateľ poskytuje skupinke pracovníkov služobné auto

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu o danú pozíciu je nutné zaslať životopis v slovenskom jazyku + fotografiu a napísať dátum kedy môžete za prácou vycestovať na email: email

V životopise je nutné uvádzať, aké mäso ste vykosťovali.

Všeobecne požadované znalosti:

- predchádzajúce pracovné skúsenosti s vykosťovaním v mäsozávode - nutné (min. 6 mesiacov)
- nutné vedieť vykosťovať hovädzinu aj bravčovinu
- nie je potrebná znalosť anglického jazyka, nakoľko u zamestnávateľa máte českého koordinátora
- motivácia a zodpovednosť
- ochota pracovať dlhodobo na turnusy (10 týždnov práca, 2 týždne voľno)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno