Mäsiari - vykosťovači - Fínsko, mzda od 11 - 25 Eur brutto/hod., práca na turnusy
Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Ponúkaný plat (základná mzda):2500 EURZobraziť viac
od 11 až 25 Eur brutto/hod.
Jedná sa o úlokovú mzdu. Pracovníci sú platený na základe spracovaného kg mäsa podľa nasledovnej tabuľky:
stehno na šunku: 0,108 Eur/kg
hovädzie na čisto: 0,092 Eur/kg
bravčové polovice na čisto: 0,087 Eur/kg
jahňacina: 0,334 Eur/kg
Mzda je vyplácaná 2 krát mesačne na Fínsky bankový účet zamestnanca. -
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:dohodou (ASAP)
Informácie o pracovnom mieste
Pre fínskeho zamestnávateľa hľadáme mäsiarov - vykosťovačov, ktorí majú minimálne 6 mesačné predchádzajúce pracovné skúsenosti s prácou s vykosťovaním na bravčovej a hovädzej rozrábke.
(Pracuje sa na pásovej linke, kde 80% sa vykosťuje hovädzina, 20% bravčovina)
Nepostačujú skúsenosti z domáceho prostredia.
Pracuje sa 8 hodín denne - ranná smena.
Jedná sa o prácu na turnusy (10 týždňov práca, 2 týždne voľno)
Plánované odchody zo Slovenska sú na druhú polovicu septembra 2017.
Benefity a ďalšie výhody:
- nie je potrebná znalosť anglického jazyka, nakoľko u zamestnávateľa máte českého koordinátora
- ochota pracovať dlhodobo na turnusy (10 týždnov práca, 2 týždne voľno)
- ubytovanie zabezpečené zamestnávateľom za poplatok 300 Eur mesačne. Nehradíte žiadne depozity ani poplatok za ubytovanie vopred. Všetko je až strhnuté z výplaty. Pracovníci bývajú v domoch.
- zamestnávateľ vybavuje pracovné/daňové číslo aj zdravotné poistenie vo Fínsku.
- zamestnávateľ zabezpečuje dopravu do práce a späť na ubytovanie.
- zamestnávateľ poskytuje skupinke pracovníkov služobné auto
Informácie pre uchádzača:
V prípade záujmu o danú pozíciu je nutné zaslať životopis v slovenskom jazyku + fotografiu a napísať dátum kedy môžete za prácou vycestovať na email: email
V životopise je nutné uvádzať, aké mäso ste vykosťovali.
Všeobecne požadované znalosti:
- predchádzajúce pracovné skúsenosti s vykosťovaním v mäsozávode - nutné (min. 6 mesiacov)
- nutné vedieť vykosťovať hovädzinu aj bravčovinu
- nie je potrebná znalosť anglického jazyka, nakoľko u zamestnávateľa máte českého koordinátora
- motivácia a zodpovednosť
- ochota pracovať dlhodobo na turnusy (10 týždnov práca, 2 týždne voľno)
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
-
Vhodné pre absolventov:Áno