Dobrovoľník - tvorba e-kníh

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    Dobrovoľnícka činnosť je bez nároku na finančnú odmenu/honorár.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    od 4.8.2017 do 31.12.2017

Informácie o pracovnom mieste

Rád pracuješ s knihami? Tešila by ťa skúsenosť s redigovaním formálnej stránky knihy? Staň sa na chviľu súčasťou nášho tímu a pomôž nám zdigitalizovať a pripraviť elektronické verzie existujúcich tlačených kníh.

V Nadácii Milana Šimečku sa venujeme rôznym programom, jednou z našich aktivít je však aj publikačná činnosť. Toto leto sme si dali ambiciózny cieľ: Publikovať 3 e-knihy Milana Šimečku do konca roka 2017 a sprístupniť ich verejnosti zadarmo. Čo však momentálne nemáme: personálne kapacity.

Koho hľadáme?
Dobrovoľníkov/dobrovoľníčky, ktorí budú zodpovední, budú si vedomí rutinnej práce na začiatku - digitalizácia knihy, budú mať záujem s nami konzultovať vlastné návrhy redakcie a elektronizácie kníh a zdieľajú naše hodnoty.

Čo ťa čaká?
Je to práca na cca. 4 - 6 hodín týždenne, po úvodnej digitalizácii je na nej možné pracovať aj z domu. Samozrejmosťou je podpora tímu a konzultácie s ním a aj tvoje zaškolenie. Práce bude občas viac a občas menej, podľa toho, v akej fáze spracovania knihy sa budeme nachádzať. K prvej e-knihe plánujeme aj "malý krst e-knihy", na ktorom s tebou počítame, ak sa budeš chcieť zúčastniť - a malou odmenou bude aj tlačená verzia knihy do tvojej kižnice. Ak by si chcel/a nazrieť trošku do obsahu kníh, ktoré chceme digitalizovať, tu je link: http://milansimecka.sk/dielo/.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno