vychovávateľ/-ka, v Centre pre deti a rodiny/Detskom domove Močenok

  • Miesto práce:
    Močenok
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1000 - 1300 EUR
    mzda skladá sa zo základnej mzdy, ktorá sa zvyšuje o príplatok za odpracované roky u pedagogických zamestnancoch, a pripočítavajú sa príplatky za prácu v sobotu, nedeľu, noci, vo sviatok, príp. sa udeľuje osobný príplatok v zmysle zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

    Poskytovanie rehabilitácie zamestnancom v zariadení.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

vychovávateľ/-ka v centre pre deti a rodiny / detskom domove na samostatnej skupine - výchovno-vzdelávacia práca na samostatnej skupine Centra/detského domova v čase mimo vyučovania, individuálne plánovanie, odborná práca s dieťaťom, citové nasycovanie dieťaťa, vykonávanie spoločných úkonov s deťmi počas dňa, upratovanie, varenie, spoločné výlety a pod., rozvíjanie pracovných zručností dieťaťa podieľaním sa na spoločných prácach v domácnosti s prihliadnutím na vek dieťaťa, rozvoj estetického cítenia, kultúry detí a fyzickej zdatnosti, starostlivosť o hygienu a bezpečnosť detí, starostlivosť o dodržiavanie režimu dňa detí, vrátane odpočinku, dostatočného spánku, nácvik správnych návykov spoločenského správania detí, návykov potrebných pri osobnej hygiene, estetike, udržiavaní čistoty a poriadku v osobných veciach, v izbe, v spoločných priestoroch, aj v okolí zariadenia, rozvoj vôľových a morálnych vlastností dieťaťa, smerovanie jeho zmýšľania, cítenia a konania k najvyšším hodnotám, vychovávateľ učí deti všetkým domácim prácam, učí ich primerane veku pomáhať aj v priestoroch kuchyne a variť;

Benefity a ďalšie výhody:

organizácia s dlhoročnou skúsenosťou (vznik v roku 1993),
rôznorodá činnosť (nie monotónna práca),
rast osobnosti a zručností (účasť na kurzoch a ďalšom vzdelávaní),
stravovanie, rehabilitácia,
nerovnomerné rozvrhnutie pracovného času zohľadňujúce potreby zamestnanca,
pracovná doba rozdelená na služby v týždni 8 hodín, počas víkendov 12 hodín,
v prípade pomocného vychovávateľa s nočnými službami práca každú druhú noc 12 hodín

Všeobecne požadované znalosti:

vyžaduje sa vzdelanie pedagogické

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Jazykové znalosti:
    Slovenský jazyk
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno
  • Vodičský preukaz:
    B

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Poskytovanie sociálnych služieb a pomoci v Domove sociálnych služieb Močenok a Radošina, v Zariadení pre seniorov a zariadení opatrovateľskej služby Močenok. Vykonávanie opatrení sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately v Centre pre deti a rodiny (v Detskom domove) Močenok. Špecializovaná pomoc deťom, mladým dospelým - odchovancom detských domovov (výchova, poradenstvo, vzdelávanie, pracovné uplatnenie a pod.). Pomoc zdravotne postihnutým občanom - prednostne mladým dospelým s mentálnym postihom. Prevádzkovanie chránených dielní. Obnova národných kultúrnych pamiatok - kaštieľ Radošina, kaštieľ Močenok. Poskytovanie rekreačných priestorov v Hrabičove s kapacitou 50 osôb. Poľnohospodárska činnosť - obrábanie pôdy - 30 ha, chov zvierat - kravy, ošípané, ovce.

Oblasť pôsobenia:

Ostatná starostlivosť v pobytových zariadeniach

Adresa:

Komunita Kráľovnej pokoja
Piešťanská 11/18
95605 Radošina
Slovenská republika
kkp.sk

Kontaktné údaje:

ThLic.PhDr.PaedDr. Branko Tupý, PhD.
Piešťanská 11/18, Radošina, 95605, Slovenská republika

Pozícia / odvetvie: Vychovávateľka
Dátum zverejnenia: 12.04.2024

Iné možnosti práce