PLC programátor pre zahraničie - objektové programovanie

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Programovanie riadiacich systémov PLC (hlavne objektové programovanie) pre jednoúčelové priemyselné zariadenia a následné uvádzanie zariadení do prevádzky (Beckhoff TwinCAT3, Allen Bradley – Studio 5000 alebo iné). Programovanie HMI (InTouch) a pod. Práca hlavne v zahraničí (85%), 15% na SK . Časom čiastočne aj práca z domu.

Benefity a ďalšie výhody:

Ponúkame možnosť oboznámiť sa s najnovšími trendami a špičkovými technológiami v priemysle úzko napojenými na automatizáciu, výrobu obnoviteľných zdrojov energie ako fotovoltaických článkov a Li-Ion baterií. Perspektívne zamestnanie v mladom, dynamickom kolektíve, motivujúce a nadštandardné finančné ohodnotenie, možnosť cestovania, platené ubytovanie v NM n. V, diety aj v NM n. V, platené kurzy PLC programovania.

Informácie pre uchádzača:

Spoločnosť ponúkajúca inžinierske služby pri vývoji jednoúčelových priemyselných zariadení v oblasti pokročilej automatizácie výroby a ich následným uvádzaním do prevádzky. Máme dlhoročné skúsenosti v oblasti robotiky, riadiacich systémov PLC, laserových technológií, ultrazvukového zvárania, naprašovania a pod. Rozširujeme náš tím aj o nových kolegov v PLC programovaní a v uvádzaní automatizovaných systémov do prevádzky.

Všeobecne požadované znalosti:

VŠ Elektrotechnická, Informatika, Automatizácia, Mechatronika. Skúsenosti s programovaním riadiacich systémov PLC v oblasti automatizácie. Schopnosť orientácie v elektrotechnickej dokumentácii, praktické skúsenosti v oblasti elektrotechniky. Elektrotechnická spôsobilosť min. §21. Zodpovedný prístup k práci, samostatnosť, odolnosť voči stresu, flexibilita, ochota cestovať. Prax v podobnej sfére výhodou.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (stredne pokročilý - B2)
    Nemecký jazyk (začiatočník - A2)
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

C#, C/C++