Vedúci úseku technickej kontroly, manažér kvality

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Strojnícka 5 a 11, Prešov
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    Dohodou pri výberovom konaní.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Zodpovednosť za riadenie úseku technickej kontroly, vedenie tímu pracovníkov oddelenia technickej kontroly. Metodické riadenie - koordinácia činností pri zabezpečovaní požadovanej kvalitatívnej úrovne vstupov, procesov a výstupov. Vyhodnocovanie kvality výrobkov, výkonov a iných výstupov. Vykonávanie analýz a návrhov opatrení ku zvyšovaniu kvality. Riešenie kritických problémov v procese výroby. Účasť na jednaní o kvalite s dodávateľmi a odberateľmi. Príprava reportov a podkladov pre vedenie spoločnosti. Návrh a implementácia nápravných opatrení a kontrola ich dodržiavania. Hodnotenie a motivácia podriadených pracovníkov. Vypracovávanie, zavádzanie nových a udržiavanie existujúcich procesov týkajúcich sa manažmentu kvality. Vykonávanie zmien dokumentácie systému manažérstva kvality (smernice, formuláre...). Systematické riadenie procesov vo firme za účelom trvalého zlepšovania činnosti spoločnosti a zvyšovania spokojnosti zákazníkov. Plánovanie a riadenie interných auditov v spoločnosti. Zabezpečovať proces certifikácie na všetkých úsekoch a viesť o ňom príslušnú dokumentáciu.

Benefity a ďalšie výhody:

Sociálny program spoločnosti, možnosť prakticky používať cudzí jazyk (nemecký , resp. anglický).

Informácie pre uchádzača:

V prípade záujmu pošlite svoju žiadosť a pracovný životopis v slovenskom jazyku. Oznamujeme, že z časových dôvodov nebudeme kontaktovať uchádzačov, ktorí nebudú spĺňať nami požadované kritériá. Ďakujeme za porozumenie.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadujeme vysokoškolské vzdelanie II. stupňa - strojárstvo, prax min. 5 rokov na úseku kvality, resp. technickej kontroly,znalosť systémov a štandardov kvality v strojárskej výrobe, znalosť noriem kvality, znalosti technológie v strojárskej výrobe, osvedčenie na výkon interných audítorov - výhodou, znalosti zásad riadenia kolektívu, komunikačné schopnosti, analytické schopnosti, koncepčné myslenie. Znalosť nemeckého jazyka slovom a písmom nutná, znalosť anglického jazyka výhodou.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Jazykové znalosti:
    Anglický jazyk (mierne pokročilý - B1)
    Nemecký jazyk (pokročilý - C1)
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft PowerPoint, Microsoft Word