Klientsky pracovník, obchodník, vedúci pobočky, manažér

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce záleží od pridelenia pracovnej pozície

Vedúci pobočky, manažér: vedenie pobočky, motivácia spolupracovníkov, udržiavanie chodu pobočky, vedenie porád, plánovanie a kontroling práce, organizovanie výberových konaní, komunikácia s obchodnými partnermi, absolvovanie a vedenie meetingov, administratíva, neustále sa vzdelávanie, práca s PC.

Klientský pracovník, obchodník, referent: absolvovanie porád, servis o zákazníka, vypracovávanie analýz, zakladanie klientských zložiek, reprezentovanie firmy , administratíva, pomoc pri výbere nových uchádzačov, vzdelávanie sa, komunikácia s obchodnými partnermi, absolvovanie služobných ciest, práca s PC .


Z dôvodu rozširovania pobočiek hľadáme na uvedené pozície vo viacerých mestách šikovných, zodpovedných a pracovitých ľudí.

Benefity a ďalšie výhody:

zvýšenie príjmu už po 2 mesiacoch
firemné a osobnostné vzdelávanie
kariérny rast
teambuilding

Informácie pre uchádzača:

Životopisy posielajte na spac.marek(zavináč)gmail.com spac.marek @ gmail.com

V predmete správy uveďte, v ktorom meste sa uchádzate o prácu a na akú pozíciu . Vybraných uchádzačov budeme kontaktovať a dohodneme si s nimi termín personálneho pohovoru.

Všeobecne požadované znalosti:

Flexibilita, komunikatívnosť, spoľahlivosť, príjemné vystupovanie, zmysel pre tímovú prácu, ochota vzdelávať sa, čistý register trestov

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Jazykové znalosti:
    Slovenský jazyk
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno