Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.
Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:od 15.12.2014
Informácie o pracovnom mieste
Plná zodpovednosť za chod kuchyne
Vytváranie jedálneho lístka.
Zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál.
Dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov podľa európskych štandardov a dodržiavanie predpisov HACCP.
Kalkulácia cien používaných ingrediencií a stanovenie optimálnych cenových relácii pre jedálny lístok.
Príprava technologicky a vedomostne náročnejších jedál.
Organizovanie práce podriadených kuchárov a pomocných síl v kuchyni.
Zodpovednosť za skladové zásoby surovín a ich objednávanie.
Dohľad nad správnym aranžovaním a estetikou podávaných jedál.
Benefity a ďalšie výhody:
Možnosť ubytovania
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity