custom-banner

Hľadá sa Kuchár s vášňou pre zážitkovú gastronómiu! (Nové Zámky)

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
    Junior Centrum, Nám.P.O.Hviezdoslava 3, Nové zámky
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    1 400 EUR
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

* vedie tím kuchyne a organizuje prácu zamestnancov

* pripravuje teplé a studené jedlá

*realizuje zážitkovú gastronómiu
* vytvára jedálny lístok
* dohliada na kvalitu surovín a tovaru
* zodpovedá za dodržiavanie noriem a postupov
* pripravuje jedlá podľa platných receptúr a zodpovedá za ich dodržiavanie
* kontroluje kvalitu jedál
* zodpovedá za dodržiavanie hygienických štandardov

Benefity a ďalšie výhody:


- príspevok na rekreáciu a rehabilitáciu,
- príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie,
- sociálna výpomoc pri náročných životných situáciách,
- príspevok na stravovanie,
- príspevok na kultúru a šport,
- odmeny a ocenenia pri príležitosti životných a pracovných výročí,
- možnosť využívať benefity vernostného programu,
- mimoriadne odmeny,
- spoločné kultúrne a športové aktivity
- práca bez sprostredkovateľských agentúr,
- príplatky za prácu v sobotu a nedeľu.

Informácie pre uchádzača:

Uchádzači sa môžu informovať osobne na oddelení personalistiky COOP Jednoty Nové Zámky, SD (Hlavné námestie 6, Nové zámky) alebo telefonicky na čísle 035 69 21 408, 0908 770 539 alebo mailom: zahorakova@jednota-nz.sk

Záujemcov žiadame o uvedenie súhlasu so spracovaním a archivovaním osobných údajov v zmysle platnej legislatívy.

Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem pracovať v COOP Jednote Nové Zámky, SD. Vzhľadom k úzkej špecializácii ponúkanej práce budeme kontaktovať len uchádzačov, ktorí spĺňajú požiadavky na pracovnú pozíciu.




Všeobecne požadované znalosti:

Pracovná pozícia kuchára je vhodná pre toho, kto:

* preferuje pestrú prácu, v ktorej sa strieda viacero činností,
* má chuť sa vzdelávať v oblasti modernej gastronómie,
* má zmysel pre spoluprácu v tíme,
* nebojí sa nových výziev v gastronómii,
* je dôsledný pri dodržiavaní kvality jedál a hygieny pracoviska.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity