-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 2
Náplň práce: Kuchár, hlavný kuchár závodná kuchyňa.
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Počet hodín za týždeň: 40.0
Pracovný čas: 04:00 - 12:00
Zmennosť: jednozmenná
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 2 500 € mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie
Prax: aspoň 1 rok
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno
Počítačové zručnosti: Kancelárske balíky - Microsoft Excel
- elementárna
Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov
fyzická zdatnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
manuálna zručnosť
matematická gramotnosť
motivovanie ľudí
organizovanie a plánovanie práce
osobnostný rozvoj
prezentovanie
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
rozhodovanie
samostatnosť
tímová práca
tvorivosť (kreativita)
vedenie ľudí
Osobnostné predpoklady: iniciatívnosť
komunikatívnosť
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
pamäť
pozornosť
praktické myslenie
precíznosť (presnosť)
predstavivosť
sebaistota
sebaovládanie
spoľahlivosť
trpezlivosť
vnútorná stabilita
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
Sprostredkovanie kandidátov: V spolupráci s úradom PSVR
Úrady, ktoré môžu vyhľadávať vhodných uchádzačov: Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Partizánske
Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Prievidza
Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Topoľčany
Forma sprostredkovania: individuálnou formou
Dátum ukončenia ponuky: 28.05.2025
Informácie o obsadení pozície: Zverejniť voľnú pracovnú pozíciu aj na európskom portáli pracovných miest
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
Trokadero s.r.o.
Dátum zverejnenia: 11.04.2025