-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 5
Náplň práce: Príprava a predaj Kebabu, príprava zeleniny, dresingov, pečenie krájanie mäsa
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Počet hodín za týždeň: 40.0
Pracovný čas: 08:00 - 00:00
Zmennosť: pružná
Nočná práca: Áno
Sezónna práca: Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 816 € mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Základné vzdelanie
Prax: aspoň 6 mesiacov
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie
Znalosť jazyka požaduje: ovládanie aspoň jedného z vybraných jazykov
Cudzí jazyk: turecký elementárna A1 a A2
anglický elementárna A1 a A2
Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov
digitálna gramotnosť (počítačové spôsobilosti)
environmentálna (prírodovedná) gramotnosť
finančná a ekonomická gramotnosť
fyzická zdatnosť
informačná gramotnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
komunikácia v cudzom jazyku
kultivovaný písomný prejav
kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
manuálna zručnosť
matematická gramotnosť
motivovanie ľudí
organizovanie a plánovanie práce
osobnostný rozvoj
prezentovanie
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
rozhodovanie
samostatnosť
technická gramotnosť
tímová práca
vyjednávanie
Osobnostné predpoklady: analytické myslenie
asertivita
cieľavedomosť
empatia
iniciatívnosť
komunikatívnosť
sebaovládanie
spoľahlivosť
trpezlivosť
vnútorná stabilita
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
Sprostredkovanie kandidátov: V spolupráci s úradom PSVR
Forma sprostredkovania: individuálnou formou
Dátum ukončenia ponuky: 05.07.2025
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
Mattre Gastronomy s.r.o.
Dátum zverejnenia: 12.05.2025