Technológ špecialista - spracovanie červeného kaviáru

Informácie o pracovnom mieste

3142006 - Technológ v potravinárskej výrobe

Pracovná oblasť: Potravinárstvo

Počet voľných miest: 2

Náplň práce: Riadenie celého výrobného procesu, kontrola predpísaných výrobných postupov - zodpovednosť za dodržiavanie predpísanej receptúry.

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Počet hodín za týždeň: 40.0
Pracovný čas: 07:00 - 16:00
Zmennosť: jednozmenná
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 800 € mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa

Prax: aspoň 4 roky

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie

Znalosť jazyka požaduje: ovládanie všetkých definovaných jazykov

Cudzí jazyk: ruský vysoká – vysoká C1 a C2
slovenský elementárna A1 a A2

Vodičské oprávnenie: Skupina B1

Všeobecné spôsobilosti: fyzická zdatnosť
organizovanie a plánovanie práce
vedenie ľudí

Osobnostné predpoklady: precíznosť (presnosť)


Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície


Sprostredkovanie kandidátov: Vlastnou formou

Forma sprostredkovania: skupinovou formou - výberové konanie za účasti zamestnávateľa

Informácie pre záujemcu ohľadom výberového konania: Bez vopred zaslaného životopisu a splnenia kvalifikácie nebude uchádzač pozvaný na pohovor.

Dátum ukončenia ponuky: 10.06.2025

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

FishCo s. r. o.

Pozícia / odvetvie: Potravinárstvo / Pomocný pracovník / Technológ
Dátum zverejnenia: 03.03.2025

Iné možnosti práce