Prevádzkar reštaurácie

Informácie o pracovnom mieste

5151001 - Prevádzkar ubytovacieho, stravovacieho zariadenia

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: Riadenie bezproblémového chodu prevádzky.
Nábor, vedenie, motivovanie a kontrolovanie podriadených zamestnancov.
Plánovanie zmien zamestnancov.
Objednávanie, preberanie a kontrolovanie tovaru.
Fyzická kontrola skladových zásob.
Pravidelné kontrolovanie stavu prevádzky, hľadanie nedostatkov a navrhovanie vylepšení.
Riešenie neštandardných prípadov na prevádzke, riešenie sťažností a reklamácií zákazníkov.
Zodpovednosť za poskytovanú úroveň služieb.
Vykonávanie dohľadu nad prebiehajúcimi akciami a podujatiami. Spoluúčasť na podpore predaja.
Vášeň k práci.
Skúsenosti v gastronómii.

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 800 € mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie

Prax: aspoň 3 roky

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno

Cudzí jazyk: anglický stredná - pokročilá B1 a B2

Vodičské oprávnenie: Skupina B

Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov
digitálna gramotnosť (počítačové spôsobilosti)
finančná a ekonomická gramotnosť
fyzická zdatnosť
informačná gramotnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
komunikácia v cudzom jazyku
kultivovaný písomný prejav
kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
manuálna zručnosť
matematická gramotnosť
motivovanie ľudí
organizovanie a plánovanie práce
osobnostný rozvoj
prezentovanie
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
rozhodovanie
samostatnosť
tímová práca
tvorivosť (kreativita)
vedenie ľudí

Osobnostné predpoklady: analytické myslenie
asertivita
cieľavedomosť
empatia
iniciatívnosť
komunikatívnosť
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
pamäť
pozornosť
praktické myslenie
precíznosť (presnosť)
predstavivosť
sebaistota
sebaovládanie
spoľahlivosť
trpezlivosť


Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície


Sprostredkovanie kandidátov: Vlastnou formou

Forma sprostredkovania: skupinovou formou - výberové konanie za účasti zamestnávateľa

Dátum ukončenia ponuky: 08.03.2025

Informácie o obsadení pozície: Zverejniť voľnú pracovnú pozíciu aj na európskom portáli pracovných miest

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Barnup s. r. o.

Pozícia / odvetvie: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo / Prevádzkar
Dátum zverejnenia: 06.02.2025

Iné možnosti práce