Šéfkuchár reštaurácie v lyžiarskom stredisku - sezónna práca
Ponuky z podobných lokalít
Ponuky z podobných kategórií
-
Ponúkaný plat (základná mzda):14,00 EUR/hod.Zobraziť viac
platové ohodnotenie v zmysle kolektívnej zmluvy pre zamestnancov v hotelovom, reštauračnom a voľnočasovom priemysle, 14 €/hod. brutto -
Druh pracovného pomeru:
-
Termín nástupu do práce:od 10.2.2025
Informácie o pracovnom mieste
Zamestnávateľ hľadá šikovných šéfkuchárov do novej reštaurácie v lyžiarskom stredisku Levi, ktorá bude otvorená začiatkom februára 2025. Levi je jednou z najznámejších turistických destinácií, ktorá sa nachádza v severnej časti Fínska – v Laponsku. Táto turistická destinácia ponúka vynikajúce zázemie pre zimné aj letné aktivity. Nové bistro sa bude nachádzať v oblasti Westpoint v Levi. Reštaurácie v Levi sú známe svojou kvalitou a vynikajúcim zákazníckym servisom. Spoločnosť prevádzkuje celkovo deväť reštaurácií v oblasti Levi. Zamestnávateľ investuje do blahobytu svojich zamestnancov a ponúka príležitosti na kariérny rast.
Pracovná doba 80 - 100 hodín/3 týždne.
Ubytovanie s nákladmi pre zamestnanca 250 – 450 EUR / mesačne (podľa typu ubytovania).
Sezónna práca.
Benefity a ďalšie výhody:
- zamestnanecké výhody
- fínska pracovná zmluva do konca zimnej sezóny (približne do apríla 2025)
- pomoc s daňovými papiermi a rôznymi záležitosťami, ktoré súvisia s príchodom do Fínska
Všeobecne požadované znalosti:
- minimálne dva roky praxe v reštauračnom priemysle na podobnej pozícii
- príslušné vzdelanie sa považuje za výhodu
- tímový duch a schopnosť pracovať pod tlakom
Požiadavky na zamestnanca
-
Minimálne požadované vzdelanie:základné vzdelanie
-
Jazykové znalosti:Anglický jazyk (mierne pokročilý - B1)