Informácie o pracovnom mieste

2141003 - Špecialista kontroly, hygieny, kvality a bezpečnosti v potravinárskej výrobe

Pracovná oblasť: Potravinárstvo

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: - zabezpečuje a zodpovedá za správne vykonávanie rozborov kvality výrobkov (analytické rozbory a dovarenosť výrobkov)
- zodpovedá za dodržiavanie všetkých noriem a parametrov výroby
- zodpovedá za dodržiavanie technologických postupov prác, za racionálne využívanie surovín a materiálov vo výrobe a na porážke
- pripravuje inováciu výrobkov, podklady pere tvorbu noriem, špecifikáciu výrobkov, štítkov, obalového materiálu – textov
- spracováva a posudzuje protokoly na vyhotovenie vyhlásenia o zhode inovovaných výrobkov
- vykonáva a zodpovedá za vstupnú kontrolu prijatých surovín a výstupnú kontrolu hotových výrobkov
- vykonáva skúšky na obsah chlóru vo vodnom zdroji, skúšky na obsah cudzej vody v hydine
- zabezpečuje odber sterov luminometrom na všetkých úsekoch výroby
- zabezpečuje odber vzoriek sterov, výrobkov a vody za účelom výstupnej kontroly pre akreditované laboratória
- zabezpečuje a zodpovedá za správne a pravdivé údaje v atestoch
- zodpovedá a zabezpečuje pravidelné prevádzanie deratizácie a dezinfekcie, vyhodnocuje, kontroluje a vedie evidenciu monitorovaných návnad
- vypracováva, dopĺňa a kontroluje systém HACCP na všetkých úsekoch (dodržiavanie systému, spracovanie prúdových diagramov pre všetky výrobky a dodržiavanie kritických kontrolných bodov)
- vykonáva interný audit systému HACCP a zodpovedá za správne vedenie potrebnej evidencie
- zabezpečuje prerokovávanie zistených nedostatkov so zodpovednými pracovníkmi a navrhuje opatrenia na ich odstránenie a na zvyšovanie akosti výrobkov
- pripravuje a zabezpečuje školenia pracovníkov, vypracováva testy na priebežné preškoľovanie pracovníkov
- v prípade potreby zastupuje majstra výroby a porážky
- zodpovedá za dodržiavanie technologickej, pracovnej a mzdovej disciplíny a ochranu zvereného majetku a náradia
- zodpovedá za dodržiavanie protipožiarnych opatrení a BOZP
- plní príkazy nadriadeného

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu
Počet mesiacov: 12
Počet hodín za týždeň: 40.0
Zmennosť: jednozmenná
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 200 € mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie

Prax: aspoň 1 rok

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno

Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov
digitálna gramotnosť (počítačové spôsobilosti)
informačná gramotnosť
samostatnosť

Osobnostné predpoklady: analytické myslenie
cieľavedomosť
pozornosť
praktické myslenie
precíznosť (presnosť)
spoľahlivosť

Ďalšie požiadavky: V prípade záujmu nám svoje štruktúrované životopisy zasielajte v slovenskom jazyku iba mailom. Ďakujeme všetkým uchádzačom o prejavený záujem, kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.


Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície


Sprostredkovanie kandidátov: Vlastnou formou

Forma sprostredkovania: inou formou -

Dátum ukončenia ponuky: 31.01.2025

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Podtatranská s.r.o.

Pozícia / odvetvie: Potravinárstvo / Laborant / Pomocný pracovník / Pracovník strážnej služby
Dátum zverejnenia: 24.12.2024

Iné možnosti práce