-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 1
Náplň práce: - preberanie a spracovanie surovín na prípravu jedál,
- zodpovednosť za evidenciu vydaných a požitých surovín, hygieny v kuchyni a dodržiavanie štandardov HACCP
- príprava jedál studenej a teplej kuchyne, príprava hotelových raňajok a večerí v súlade s hotelovými štandardmi,
- podieľanie na tvorbe jedálneho lístka a kooperácia so šéfkuchárom hotela,
- možnosť profesionálneho rastu pod vedením skúseného šéfkuchára
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu
Počet mesiacov: 8
Počet hodín za týždeň: 40.0
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 300 €
mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Ponúkané výhody: Ubytovanie - odmeny pri plnení finančného plánu
- perspektívne zamestnanie s možnosťou ďalšieho vzdelávania a profesionálneho rastu
- zamestnanecká strava
- možnosť využívať vlastné športové a regeneračné zariadenie
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie - kuchár - 63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie
Všeobecné spôsobilosti: fyzická zdatnosť
organizovanie a plánovanie práce
samostatnosť
tímová práca
Osobnostné predpoklady: cieľavedomosť
iniciatívnosť
pamäť
pozornosť
precíznosť (presnosť)
spoľahlivosť
trpezlivosť
Požiadavky na zamestnanca
-
Vhodné pre absolventov:Áno
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s.
Dátum zverejnenia: 20.08.2024