Informácie o pracovnom mieste

5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: - preberanie a spracovanie surovín na prípravu jedál,
- zodpovednosť za evidenciu vydaných a požitých surovín, hygieny v kuchyni a dodržiavanie štandardov HACCP
- príprava jedál studenej a teplej kuchyne, príprava hotelových raňajok a večerí v súlade s hotelovými štandardmi,
- podieľanie na tvorbe jedálneho lístka a kooperácia so šéfkuchárom hotela,
- možnosť profesionálneho rastu pod vedením skúseného šéfkuchára

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu

Počet mesiacov: 8

Počet hodín za týždeň: 40.0

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 300 €
mesačne

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Ponúkané výhody: Ubytovanie - odmeny pri plnení finančného plánu
- perspektívne zamestnanie s možnosťou ďalšieho vzdelávania a profesionálneho rastu
- zamestnanecká strava
- možnosť využívať vlastné športové a regeneračné zariadenie


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie - kuchár - 63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie

Všeobecné spôsobilosti: fyzická zdatnosť
organizovanie a plánovanie práce
samostatnosť
tímová práca

Osobnostné predpoklady: cieľavedomosť
iniciatívnosť
pamäť
pozornosť
precíznosť (presnosť)
spoľahlivosť
trpezlivosť

Požiadavky na zamestnanca

  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s.

Pozícia / odvetvie: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo / Kuchár / Šéfkuchár
Dátum zverejnenia: 20.08.2024

Iné možnosti práce