Kuchár od pozície Demi Chef de Partie pre kuchyňu v Grand Hotel Kempinski

Informácie o pracovnom mieste

5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: Medzinárodná značka Kempinski už viac ako 125 rokov víta hostí vo veľkolepých destináciách v tom najúžasnejšom štýle, pričom pôsobí vo viac než 30 krajinách sveta.
Staňte sa súčasťou úspešného príbehu v rámci stabilnej rodiny Kempinski v špičkovom päťhviezdičkovom hoteli na Štrbskom Plese, ktorý tohto roku oslávi svoje pätnáste narodeniny.
Na tejto pozícii môžete očakávať rôznorodú prácu, plnú unikátnych zážitkov v každom dni.
Hľadáme predovšetkým zamestnancov, ktorí budú podporovať tieto vynikajúce služby, filozofiu kvality a zároveň vynikajú svojím pozitívnym vystupovaním, profesionalitou, srdečnosťou a pohostinnosťou. Investujeme do Vás školeniami a ďalším vzdelávaním s rozsiahlou podporou zamestnancov.
Náplň páce:
Na tejto pozícii budete zodpovední za prípravu jedla. Ide o prácu v hotelovej kuchyni na základe aktuálnych potrieb.
Počas práce budete mať priestor učiť sa nové technologické postupy, prídete do kontaktu s kvalitnými surovinami a kuchynským vybavením najvyššej úrovne. Pozícia nie je vhodná aj pre absolventa.

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas

Počet hodín za týždeň: 40.0

Zmennosť: jednozmenná

Nočná práca: Áno

Sezónna práca: Nie

Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 350 €
mesačne

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Ponúkané výhody: Ubytovanie


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie - kuchár, čašník; kuchárka, servírka - príprava jedál - 64 Ekonomika a organizácia, obchod a služby II

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie

Cudzí jazyk: anglický elementárna A1 a A2

Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
organizovanie a plánovanie práce
tímová práca
tvorivosť (kreativita)

Osobnostné predpoklady: komunikatívnosť
precíznosť (presnosť)
sebaovládanie

Ďalšie požiadavky- znalosť anglického jazyka výhodou - flexibilita v rámci pracoviska - silná orientácia na zákazníka - prívetivé a ochotné správanie - zmysel pre poriadok a čistotu - zmysel pre hospodárenie so surovinami - odolnosť voči stresu

Požiadavky na zamestnanca

  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

BHP Tatry, s. r. o.

Pozícia / odvetvie: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo / Kuchár / Pomocný pracovník / Šéfkuchár
Dátum zverejnenia: 13.05.2024

Iné možnosti práce