-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
9412000 - Pomocník v kuchyni5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 1
Náplň práce: - príprava jedál podľa stanoveného jedálneho lístka a noriem
- zabezpečenie kvality pripravovaných pokrmov
- dodržiavanie zásad HACCP
- efektívne využívanie surovín a starostlivosť o čerstvosť skladových zásob
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Zmennosť: dohodou
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 7,7 €
za hodinu
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Ponúkané výhody: Zamestnanecká strava, dobrý kolektív, možnosť osobného rastu, prehodnocovanie platu na základe skúseností a schopností.
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Nižšie stredné odborné vzdelanie
Prax: aspoň 3 mesiace
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie
Všeobecné spôsobilosti: organizovanie a plánovanie práce
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
samostatnosť
tímová práca
tvorivosť (kreativita)
Osobnostné predpoklady: pozornosť
praktické myslenie
predstavivosť
spoľahlivosť
Ďalšie požiadavkyBystrá myseľ.
Kreativita.
Odhodlanie učiť sa, zlepšovať sa a pracovne rásť.
Spoľahlivosť a samostatnosť.
Požiadavky na zamestnanca
-
Vhodné pre absolventov:Áno
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
Mgr. Linda Hulínová
Dátum zverejnenia: 02.05.2024