-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 1
Náplň práce: Príprava jedál v reštaurácií - denné menu, jedlá na objednávku,
príprava akcií, tvorba receptúr, zodpovednosť za chod kuchyne, priebežné udržiavanie čistoty a poriadku kuchyne...
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Pracovné miesto vhodné pre: Zdravotne znevýhodneného
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 6 €
za hodinu
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie
Prax: aspoň 1 rok
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno
Všeobecné spôsobilosti: organizovanie a plánovanie práce
prezentovanie
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
samostatnosť
tvorivosť (kreativita)
Osobnostné predpoklady: iniciatívnosť
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
praktické myslenie
precíznosť (presnosť)
spoľahlivosť
trpezlivosť
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
Strýček, s.r.o.
Dátum zverejnenia: 11.06.2024