Kuchár/ka v potravinárskej výrobe

Informácie o pracovnom mieste

5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: Tvorba nových receptov a príprava prezentačných vzoriek pre zákazníkov.
Zlepšovanie postupov zabezpečovania kvality a vytváranie výrobných postupov.
Účasť na výbere dodávateľov potravinárskeho tovaru.
Organizovanie systému skladovania potravín na predchádzanie ich znehodnoteniu.

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu

Počet mesiacov: 24

Počet hodín za týždeň: 40.0

Pracovný čas: 06:00 - 15:30

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 950 €
mesačne

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné všeobecné vzdelanie

Prax: aspoň 3 roky

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie

Znalosť jazyka požaduje: ovládanie všetkých definovaných jazykov

Cudzí jazyk: anglický stredná - pokročilá B1 a B2
japončina vysoká – vysoká C1 a C2

Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov
manuálna zručnosť

Osobnostné predpoklady: precíznosť (presnosť)

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Kizuna s. r. o.

Pozícia / odvetvie: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo / Kuchár / Pomocný pracovník / Šéfkuchár
Dátum zverejnenia: 19.06.2024

Iné možnosti práce