-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 2
Náplň práce: Príprava teplých, studených s diétnych pokrmov. - Zodpovednosť za dodržiavanie receptúr. - Rozdeľovanie, dekorovanie a aranžovanie pokrmov tesne pred podávaním. - Rozdelenie pripravených pokrmov na samostatné porcie. - Dodržiavanie zásad HCCP. - Udržiavanie čistoty na pracovisku, udržiavanie v čistote kuchynské náradie a vybavenie.
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Zmennosť: dvojzmenná
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 850 €
mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Ponúkané výhody: Možnosť zvýšenia platu na základe výkonu a dodržiavania náplne práce.
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie - kuchár, čašník; kuchárka, servírka - príprava jedál - 64 Ekonomika a organizácia, obchod a služby II
Prax: aspoň 6 mesiacov
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie
Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
samostatnosť
tvorivosť (kreativita)
vedenie ľudí
Osobnostné predpoklady: komunikatívnosť
pozornosť
spoľahlivosť
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
Miloslav Halienka
Dátum zverejnenia: 13.05.2024