-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 2
Náplň práce: - varenie podľa predložených receptúr
- príprava denného menu
- výdaj jedál
- čistotnosť ochota pracovať
- schopnosť zvládať rýchly chod prevádzky
- príprava mäsa / krájanie, mletie, balenie /
- správne skladovanie surovín a kontrola ich čerstvosti
- dodržanie správnych technologických postupov
- dodržanie stanovených hygienických štandardov a čistoty
- koordinácia objednávok surovín a polotovarov pre výrobu jedál
- zodpovednosť za dodržiavanie kvality vyrobených jedál
- vysoké pracovné nasadenie
- 8 hodinový pracovný čas
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Zmennosť: dvojzmenná
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 000 €
mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Nižšie stredné odborné vzdelanie - kuchár - čašník - 63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I
Prax: bez požiadavky na odbornú prax
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno
Osobnostné predpoklady: analytické myslenie
cieľavedomosť
empatia
iniciatívnosť
komunikatívnosť
pamäť
pozornosť
praktické myslenie
precíznosť (presnosť)
predstavivosť
sebaistota
sebaovládanie
spoľahlivosť
trpezlivosť
vnútorná stabilita
Požiadavky na zamestnanca
-
Vhodné pre absolventov:Áno
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
TK WLP s.r.o.
Dátum zverejnenia: 13.05.2024