Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Fyzioterapeut - Poliklinika ProCare Prešov

Penta Hospitals SK, a. s.

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Prešov
Prešov


Pozícia / odvetvie

Masér

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

Fyzioterapia je pomocný lekársky odbor, ktorý sa zaoberá diagnostikou, liečbou a prevenciou porúch pohybového systému človeka. Fyzioterapeut samostatne vykonáva odborné pracovné činnosti vo fyzioterapii; v preventívnej, diagnostickej, terapeutickej a poradenskej oblasti, ktoré zodpovedajú rozsahu a obsahu získaného vzdelania v odbore fyzioterapia.

Ponúkaný plat

1150 EUR

Benefity a ďalšie výhody

Stojí spokojnosť pacienta na rebríčku Vašich hodnôt na poprednej priečke? Je pre Vás empatická komunikácia prirodzenou súčasťou dialógu? Chcete pracovať na modernom pracovisku? Tak neváhajte a pridajte sa k nám! Poliklinika ProCare Prešov hľadá fyzioterapeuta pre oddelenie fyzioterapie a liečebnej rehabilitácie. Potrebné je ukončené vzdelanie v odbore fyzioterapia. Radi sa stretneme aj s aktívnym a flexibilným absolventom. Toto pracovné miesto si vyžaduje prácu aj v popoludňajších hodinách. Týždenný pracovný fond je 37,5 hod. Pracujeme od pondelka do piatku.

Termín nástupu do práce

dohodou

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Informácie pre uchádzača

Pošlite nám svoj životopis a dohodneme si stretnutie. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov spĺňajúcich uvedené podmienky.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

vysokoškolské I. stupňa (bakalárske)

Všeobecne požadované znalosti

Stojí spokojnosť pacienta na rebríčku Vašich hodnôt na poprednej priečke? Je pre Vás empatická komunikácia prirodzenou súčasťou dialógu? Chcete pracovať na modernom pracovisku? Tak neváhajte a pridajte sa k nám! Poliklinika ProCare Prešov hľadá fyzioterapeuta pre oddelenie fyzioterapie a liečebnej rehabilitácie. Potrebné je ukončené vzdelanie v odbore fyzioterapia. Radi sa stretneme aj s aktívnym a flexibilným absolventom. Toto pracovné miesto si vyžaduje prácu aj v popoludňajších hodinách, pracujeme od pondelka do piatku. (Týždenný pracovný fond je 37,5 hod.) Pošlite nám životopis a dohodneme si stretnutie.

Vhodné pre absolventov

Áno

Vhodné pre absolventov

Áno