custom-banner

Kuchár/kuchárka (junior) - podniková kuchyňa

Ponuka je neaktívna, nedá sa na ňu reagovať.

Ponuky z podobných lokalít

Ponuky z podobných kategórií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    Základná mzda pri nástupe 1.000€/mesiac + variabilná zložka mzdy vyplácaná mesačne + ďalšie zaujímavé finančné a nefinančné benefity; možnosť úpravy základnej mzdy po skúšobnej dobe.
    Zobraziť viac
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

  • samostatne pripravovať jedlá teplej a studenej kuchyne, studených jedál, minútok a múčnikov v súlade so zásadami správnej výrobnej praxe (HACCP)
  • obsluhovať kuchynské zariadenia a dbať o ich správny chod
  • vykonávať práce pri výrobe technologicky náročných jedál a špecialít studenej kuchyne, výdaj jedál s dodržaním predpísanej hmotnosti pokrmov
  • kontrolovať množstvo a kvalitu tovaru zvereného na prípravu jedál
  • odoberať vzorky pripravovaných pokrmov, vykonávať ich správne uloženie a evidenciu

Benefity a ďalšie výhody:

  • odborný rast a vzdelávanie v jednej z najväčších a najsilnejších energetických spoločností na Slovensku
  • získanie nových vedomostí a zručností
  • pracovná doba 37,5 hodín týždenne
  • extra dovolenka a ďalšie voľno v zmysle kolektívnej zmluvy navyše
  • príspevok zamestnávateľa na Multisport kartu
  • príspevok zamestnávateľa na doplnkové dôchodkové sporenie
  • športový deň pre zamestnancov
  • možnosť využívania športových aktivít priamo v budove SPP (v Bratislave)
  • parkovacie miesto v areáli (v Bratislave)
  • ďalšie zaujímavé benefity

Informácie pre uchádzača:

Ide o prácu vo firemnej kantíne s pracovnou dobou iba v pracovné dni (pondelok až piatok) v čase od 06:00 hod. do 14:00 hod. (víkendy máte voľné). Keďže nie je možné stretnúť sa so všetkými prihlásenými uchádzačmi, do výberového konania budú zaradení iba uchádzači, ktorí spĺňajú požadované kritériá. O výsledku výberového konania však vyrozumieme všetkých prihlásených kandidátov.

Všeobecne požadované znalosti:

  • samostatnosť
  • zodpovednosť
  • spoľahlivosť

Odborné predpoklady a zručnosti

  • spôsobilosť na vykonávanie epidemiologicky závažnej činnosti v potravinárstve
  • skúsenosti s prípravou sladkých pokrmov, múčnikov

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou