Informácie o pracovnom mieste

5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: Dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov a štandardov, dodržiavanie predpisov HACCP, zodpovednosť za skladové zásoby surovín, príprava všetkých ponúkaných jedál /hlavné jedlá, polievky, šaláty, múčne jedlá, prílohy, studené a teplé predjedlá/, dodržiavanie stanovených postupov prípravy jedál, dohľad nad správnym aranžovaním a estetikou podávaných jedál, dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku, organizovanie výrobných procesov prípravy jedál, kontrola a zodpovednosť za kvalitu hotových pokrmov, správne skladovanie zverených zásob a surovín, dodržiavanie predpisov o bezpečnosti pri práci, nosenie predpísaného pracovného oblečenia a obuvi, dbá na osobnú hygienu a čistotu pracovného oblečenia, dodržiavanie sanitárneho plánu, podľa potreby vypomáha v iných strediskách hotela.

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas

Zmennosť: jednozmenná

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 893 €
mesačne

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Ponúkané výhody: Ubytovanie Práca v stabilnej hotelovej spoločnosti, ktorá je na pracovnom trhu už 30 rokov. Príjemný a ústretový personál, zamestnanecké stravovanie, v prípade potreby možnosť zamestnaneckého ubytovania. Zamestnanecké benefity podľa KZ, príplatky k základnej mzde.


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Nižšie stredné odborné vzdelanie - kuchár - 63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I
Stredné odborné vzdelanie

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno

Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov
fyzická zdatnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
manuálna zručnosť
organizovanie a plánovanie práce
osobnostný rozvoj
samostatnosť
tímová práca
tvorivosť (kreativita)
vedenie ľudí

Osobnostné predpoklady: asertivita
cieľavedomosť
iniciatívnosť
komunikatívnosť
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
precíznosť (presnosť)

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

SOREA, spol. s r.o.

Pozícia / odvetvie: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo / Kuchár / Šéfkuchár
Dátum zverejnenia: 24.05.2024

Iné možnosti práce