Informácie o pracovnom mieste

5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: - Kompletná príprava jedál teplej a studenej kuchyne, zastrešenie á la carte reštaurácie sv. Huberta, plánovaných akcií v Konferenčnom centre (servírované menu/bufety) a bufetových raňajok (kompletný studený aj teplý bufet)
-Práca v ustálenom kolektíve, práca na zmeny.
-Starostlivosť o čistotu a hygienu, dodržiavanie noriem HACCP.
-Dodržiavanie štandardov hotela
*
*
*
*
-Dodržiavanie pracovných predpisov a postupov pri práci, kalkulácií jedál a manuálov.
-Dodržiavanie pokynov nadriadeného.

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu

Počet mesiacov: 12

Zmennosť: dvojzmenná

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 600 €
mesačne

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Ponúkané výhody: - Po uplynutí 12 mesiacov, v prípade spokojnosti zmena na dobu neurčitú,
- Možné ďalšie odmeny, - Príplatky v zmysle Zákonníka práce
- Práca v príjemnom kolektíve a prostredí.
-Možnosť získať skúsenosti z hotelového prostredia a možnosť učiť sa od skúsenejších.
-Zázemie stabilnej, prosperujúcej a serióznej spoločnosti.
-Istota stálej a pravidelnej mesačnej mzdy.
-Strediskové teambuildingy.
-Novoročný večierok pre zamestnancov s hodnotnými cenami.
-Možnosť využívať hotelové fitness centrum.


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie - kuchár - 63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I
Stredné odborné vzdelanie - kuchár - 63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I

Prax: bez požiadavky na odbornú prax

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno

Cudzí jazyk: anglický elementárna A1 a A2

Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
samostatnosť
tímová práca
tvorivosť (kreativita)

Osobnostné predpoklady: ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
spoľahlivosť

Ďalšie požiadavkyChuť pracovať a učiť sa, schopnosť byť zodpovedným členom tímu, ale zároveň sa vedieť spoľahnúť sám na seba. Schopnosť pracovať pod stresom, kreativita a vlastné nápady k vylepšeniu ponuky jedál. Príjemné vystupovanie k hotelovým hosťom aj kolegom.

Požiadavky na zamestnanca

  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

MAC - GASTRO spol. s r.o.

Pozícia / odvetvie: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo / Kuchár / Šéfkuchár
Dátum zverejnenia: 08.06.2024

Iné možnosti práce