Informácie o pracovnom mieste

5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: - príprava pokrmov, jedál teplej a studenej kuchyne;
- úprava pokrmov pred priamym podávaním;
- príprava pokrmov podľa receptúr hotela;
- zostavovanie vlastných receptúr pre nové druhy pokrmov;
- kontrolovanie a skladovanie potravinárskych surovín a polotovarov;
- dodržiavanie HACCP;
- vykonávanie pracovných úloh a činností spojených s pracovným zaradením v hotelovej kuchyni;
- systém práce dlhý a krátky týždeň,
- v prípade záujmu možnosť aj brigádnej práce podľa dohody;
atď.

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas

Počet hodín za týždeň: 40.0

Pracovný čas: 08:00 - 20:00

Zmennosť: jednozmenná

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 300 €
mesačne

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Ponúkané výhody: Ubytovanie hradené Ubytovanie zabezpečené


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie - kuchár - 64 Ekonomika a organizácia, obchod a služby II

Prax: aspoň 1 rok

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno

Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
organizovanie a plánovanie práce
samostatnosť

Osobnostné predpoklady: analytické myslenie
komunikatívnosť
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
spoľahlivosť
trpezlivosť

Požiadavky na zamestnanca

  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

HI Kongres Hotel Žilina s.r.o.

Pozícia / odvetvie: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo / Kuchár / Šéfkuchár
Dátum zverejnenia: 14.06.2024

Iné možnosti práce