-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 1
Náplň práce: - príprava pokrmov, jedál teplej a studenej kuchyne;
- úprava pokrmov pred priamym podávaním;
- príprava pokrmov podľa receptúr hotela;
- zostavovanie vlastných receptúr pre nové druhy pokrmov;
- kontrolovanie a skladovanie potravinárskych surovín a polotovarov;
- dodržiavanie HACCP;
- vykonávanie pracovných úloh a činností spojených s pracovným zaradením v hotelovej kuchyni;
- systém práce dlhý a krátky týždeň,
- v prípade záujmu možnosť aj brigádnej práce podľa dohody;
atď.
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Počet hodín za týždeň: 40.0
Pracovný čas: 08:00 - 20:00
Zmennosť: jednozmenná
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 300 €
mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Ponúkané výhody: Ubytovanie hradené Ubytovanie zabezpečené
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie - kuchár - 64 Ekonomika a organizácia, obchod a služby II
Prax: aspoň 1 rok
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno
Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
organizovanie a plánovanie práce
samostatnosť
Osobnostné predpoklady: analytické myslenie
komunikatívnosť
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
spoľahlivosť
trpezlivosť
Požiadavky na zamestnanca
-
Vhodné pre absolventov:Áno
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
HI Kongres Hotel Žilina s.r.o.
Dátum zverejnenia: 26.04.2024