Prevádzkový vedúci

Informácie o pracovnom mieste

5151001 - Prevádzkar ubytovacieho, stravovacieho zariadenia

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: Vedenie prevádzky.
- kontrola stredísk a skladov
- objednávanie tovaru a surovín
- preberanie a kontrola tovaru
- riešenie reklamácií tovarov a surovín a spotrebného materiálu
- vedenie check listov zamestnancov
- spoluúčasť na školeniach a tréningoch zamestnancov
- riadenie údržby a opráv na stredisku
- vykonávanie inventarizácií a inventúr
- vedenie skladového hospodárstva
- spoluúčasť na vytváraní JL a NL
- zostavovanie kalkulácií, noriem a technologických postupov jedál a nápojov v spolupráci s kuchárom
- zabezpečenie zastupiteľnosti a zmennosti zamestnancov
- riešenie požiadaviek klientov
- vedenie evidencie v zmysle platnej legislatívy
- dohliadanie a dodržiavanie HACCP
- riadenie a koordinácia prípravných prác pred začatím prevádzky
- dohľad nad obsluhou hostí, komunikácia s hosťom
- riešenie reklamácií s hosťom
- riešenie a vybavovanie požiadaviek klienta
- kontrola prác po skončení prevádzky
- inventúra a inventarizácia
- sledovanie skladového hospodárstva
- príjem a výdaj surovín a tovaru na sklad a zo skladu
- príprava akcií a slávností
- komunikácia s ostatnými výdajnými strediskami
- školenie personálu do pracovného tímu
- výpomoc zamestnancom stredísk
- reprezentovanie a zastupovanie záujmov spoločnosti

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas

Zmennosť: dohodou

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 300 €
mesačne

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Ponúkané výhody: Ubytovanie


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné všeobecné vzdelanie

Prax: aspoň 6 mesiacov

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie

Cudzí jazyk: slovenský stredná - pokročilá B1 a B2

Vodičské oprávnenie: Skupina B

Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov
digitálna gramotnosť (počítačové spôsobilosti)
finančná a ekonomická gramotnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
kultivovaný písomný prejav
kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
motivovanie ľudí
organizovanie a plánovanie práce
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
samostatnosť
tímová práca
tvorivosť (kreativita)
vedenie ľudí

Osobnostné predpoklady: cieľavedomosť
komunikatívnosť
praktické myslenie
spoľahlivosť

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Kayman s.r.o.

Pozícia / odvetvie: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo / Prevádzkar
Dátum zverejnenia: 30.05.2024

Iné možnosti práce