-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 2
Náplň práce: Príprava a výroba jednoduchých jedál. Krájanie a čistenie surovín. Nakladanie jedál.
Pracovný čas :
Pondelok 10:00-21:00
Utorok 10:00 - 21:00
Streda 10:00- 21:00
Štvrtok 10:00 - 21:00
Piatok 10:00 - 03:00
Sobota 10:00 - 03:00
Nedeľa 10:00 - 21:00
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu
Počet mesiacov: 24
Počet hodín za týždeň: 40.0
Pracovný čas: 10:00 - 21:00
10:00 - 03:00
Zmennosť: dvojzmenná
Nočná práca: Áno
Sezónna práca: Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 000 €
mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Ponúkané výhody: zabezpečené stravovanie
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie
Úplné stredné všeobecné vzdelanie
Vyššie odborné vzdelanie
Stredné odborné vzdelanie
Prax: aspoň 1 rok
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno
Cudzí jazyk: ruský elementárna A1 a A2
anglický elementárna A1 a A2
Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
informačná gramotnosť
Osobnostné predpoklady: analytické myslenie
cieľavedomosť
komunikatívnosť
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
NOCCO Bratislava s. r. o.
Dátum zverejnenia: 08.05.2024