-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 1
Náplň práce: kuchár
- práce spojené s prípravou jedál, dodržiavania technologických postupov a receptúr
- príprava pokrmov Á la Carte a denné menu
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Zmennosť: dvojzmenná
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 7 €
za hodinu
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie
Úplné stredné odborné vzdelanie
Nižšie stredné odborné vzdelanie
Prax: aspoň 3 roky
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie
Všeobecné spôsobilosti: kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
fyzická zdatnosť
samostatnosť
Osobnostné predpoklady: spoľahlivosť
trpezlivosť
iniciatívnosť
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
BISTRO POD VEŽOU, s.r.o.
Dátum zverejnenia: 07.05.2024