Informácie o pracovnom mieste

5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: Plná zodpovednosť za chod kuchyne.
Vytváranie jedálneho lístka.
Zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál.
Dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov podľa európskych štandardov a dodržiavanie predpisov HACCP.
Kalkulácia cien používaných ingrediencií a stanovenie optimálnych cenových relácii pre jedálny lístok.
Príprava jedál.
Organizovanie práce podriadených kuchárov a pomocných síl v kuchyni.
Zodpovednosť za skladové zásoby surovín a ich objednávanie.
Dohľad nad správnym aranžovaním a estetikou podávaných jedál.

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas

Zmennosť: dohodou

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa Mladistvého

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 500 €
mesačne

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Ponúkané výhody: Ubytovanie


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Nižšie stredné odborné vzdelanie - kuchár - 29 Potravinárstvo

Prax: aspoň 3 mesiace

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie

Cudzí jazyk: slovenský elementárna A1 a A2

Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov
finančná a ekonomická gramotnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
organizovanie a plánovanie práce
prezentovanie
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
rozhodovanie
samostatnosť
tímová práca
tvorivosť (kreativita)

Osobnostné predpoklady: cieľavedomosť
komunikatívnosť
precíznosť (presnosť)
spoľahlivosť
trpezlivosť
vnútorná stabilita

Požiadavky na zamestnanca

  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Kayman s.r.o.

Pozícia / odvetvie: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo / Kuchár / Šéfkuchár
Dátum zverejnenia: 16.05.2024

Iné možnosti práce