Kuchár v japonskej reštaurácií

Informácie o pracovnom mieste

5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 2

Náplň práce: Príprava jedál podľa receptúr, zabezpečujúc splnenie štandardov v chuti a prezentácii.
Znalosť a využívanie pokročilých techník japonskej kuchyne.
Estetická prezentácia s dôrazom na harmóniu farieb a textúr.
Spolupráca pri aktualizácii menu podľa sezónnych zmien a preferencií zákazníkov.
Poskytovanie odporúčaní pre zákazníka a upravenie ponuky podľa alergií a dietetických potrieb.
Zabezpečenie kvality a správneho skladovania surovín, vrátane výberu dodávateľov, overovania pôvodu a sezónnosti produktov a aplikácie najlepších metód ich prípravy.
Efektívna spolupráca v tíme japonských kuchárov a zabezpečenie plynulého servisu s vysokým štandardom.

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu

Počet mesiacov: 24

Počet hodín za týždeň: 40.0

Pracovný čas: 08:00 - 16:00
16:00 - 22:00

Zmennosť: dvojzmenná

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 750 €
mesačne

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie

Prax: aspoň 2 roky

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie

Znalosť jazyka požaduje: ovládanie všetkých definovaných jazykov

Cudzí jazyk: japončina vysoká – vysoká C1 a C2
anglický stredná - pokročilá B1 a B2

Vodičské oprávnenie: Skupina B

Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi)
komunikácia v cudzom jazyku
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
samostatnosť

Osobnostné predpoklady: precíznosť (presnosť)
spoľahlivosť

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

J2S s.r.o.

Pozícia / odvetvie: Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo / Kuchár / Šéfkuchár
Dátum zverejnenia: 01.05.2024

Iné možnosti práce