-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 2
Náplň práce: Príprava jedál podľa receptúr, zabezpečujúc splnenie štandardov v chuti a prezentácii.
Znalosť a využívanie pokročilých techník japonskej kuchyne.
Estetická prezentácia s dôrazom na harmóniu farieb a textúr.
Spolupráca pri aktualizácii menu podľa sezónnych zmien a preferencií zákazníkov.
Poskytovanie odporúčaní pre zákazníka a upravenie ponuky podľa alergií a dietetických potrieb.
Zabezpečenie kvality a správneho skladovania surovín, vrátane výberu dodávateľov, overovania pôvodu a sezónnosti produktov a aplikácie najlepších metód ich prípravy.
Efektívna spolupráca v tíme japonských kuchárov a zabezpečenie plynulého servisu s vysokým štandardom.
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu
Počet mesiacov: 24
Počet hodín za týždeň: 40.0
Pracovný čas: 08:00 - 16:00
16:00 - 22:00
Zmennosť: dvojzmenná
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 750 €
mesačne
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie
Prax: aspoň 2 roky
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie
Znalosť jazyka požaduje: ovládanie všetkých definovaných jazykov
Cudzí jazyk: japončina vysoká – vysoká C1 a C2
anglický stredná - pokročilá B1 a B2
Vodičské oprávnenie: Skupina B
Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi)
komunikácia v cudzom jazyku
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
samostatnosť
Osobnostné predpoklady: precíznosť (presnosť)
spoľahlivosť
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
J2S s.r.o.
Dátum zverejnenia: 01.05.2024