-
Miesto práce:
-
Druh pracovného pomeru:
Informácie o pracovnom mieste
5120000 - Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť: Gastronómia
Počet voľných miest: 1
Náplň práce: Kuchár/ka
Príprava hotových jedál podľa platných materiálno - spotrebných noriem.
Miesto výkonu - Reštaurácia pod Vežou, Hviezdoslavova 9, 059 01 Spišská Belá.
Informácie pre uchádzača:
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Počet hodín za týždeň: 40.0
Pracovný čas: 06:00 - 14:30
Zmennosť: jednozmenná
Nočná práca: Nie
Sezónna práca: Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 6 €
za hodinu
Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky Úradov práce.
Všeobecne požadované znalosti:
Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie - kuchár - študijný odbor - mimo číselník
Prax: aspoň 3 roky
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno
Všeobecné spôsobilosti: manuálna zručnosť
Osobnostné predpoklady: spoľahlivosť
Ďalšie požiadavkyVšetky ďalšie informácie týkajúce sa voľného pracovného miesta poskytne zamestnávateľ na nižšie uvedenom tel. čísle, prípadne na osobnom pohovore. V rámci osobného hodnotenia zamestnávateľ poskytuje príplatok podľa pracovnej samostatnosti .
Informácie o spoločnosti
Kontaktné údaje:
Mgr. Rastislav Škvarek
Dátum zverejnenia: 21.04.2024